Λίγο πριν η Σελήνη περάσει από την Παρθένο στον Ζυγό το απόγευμα της Τετάρτης, μας καλεί να ολοκληρώσουμε κάθε δουλειά, που έχουμε αναλάβει, ενώ δεν αποκλείεται να στηρίξουμε και κάποιο τρόπο έναν δικό μας άνθρωπο.

Τη διάθεσή μας αυτή την ενισχύει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερο, που δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να επιλύσουμε προβλήματα στα επαγγελματικά και να προωθήσουμε ιδέες και συνεργασίες.

Παράλληλα θα μας απασχολήσει η ευεξία μας και ο υγιεινός τρόπος ζωής μας οπότε πιθανά θα βάλουμε στα πλάνα ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, ενώ θα θελήσουμε να ομορφύνουμε το περιβάλλον που ζούμε.

Ενισχυτικά σε αυτές τις προσπάθειές μας θα λειτουργήσει και η Σελήνη από το Ζυγό, που από το απόγευμα μας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν και οι σχέσεις μας με τους γύρω μας και θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ισορροπία όπου έχει χαθεί, επιλύοντας διαφωνίες και γενικότερα την αρμονία.

Περισσότερο ευνοούνται Παρθένοι και Ζυγοί και όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στη μοίρα αυτών των ζωδίων. Οι δυο σας μοιράζεστε τη μέρα και τους προβολείς και θα έχετε ευκαιρίες να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις, οπότε δεν έχετε παρά να τις αξιοποιήστε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι  δουλειές και υποχρεώσεις μονοπωλούν τον χρόνο σας, πάρτε και καμιά ανάσα για να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε την ισορροπία σας γιατί δε θα τη βγάλετε καθαρή! Όλα θα γίνουν!

Λέοντες και Υδροχόοι για να μειώσετε το άγχος ασχοληθείτε πρώτα με τα επείγοντα και θα βρεθεί χρόνο για να απολαύσετε τις προσωπικές σας στιγμές με τους αγαπημένους σας.