Το ιαπωνικό μοντέλο, με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις είναι στη νέα του γενιά και δελεαστικό ως προς την τιμή του. Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία οι τιμές του ξεκινούν από τα 17.900€ για την αρχική έκδοση Energy με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων και από τις 20.900€ με το αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων DCT (διπλού συμπλέκτη), στην έκδοση Acenta.  Οι πελάτες μπορούν να προπαραγγείλουν το νέο μοντέλο, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του Γενάρη.

Το νέο Juke είναι πιο άνετο από την προηγούμενη γενιά , διαθέτοντας περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες  ενώ ο χώρος αποσκευών των  422 λίτρων, είναι μεγαλύτερος κατά 20% από το προηγούμενο. Σε διαστάσεις, το μήκος του αγγίζει τα 4,2 μέτρα, το ύψος  1,59 μέτρα και το πλάτος στα 1,8 μέτρα. Το ιαπωνικό μοντέλο κερδίζει στους τομείς των συστημάτων πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, με το σύστημα NissanConnect, και το Apple CarPlay και το Android Auto να είναι οι εφαρμογές που μπορούν να συνδεθούν και με το smartphone του οδηγού. Ο οδηγός μπορεί να ενημερώνεται για τα πάντα από μια οθόνη αφής 8 ιντσών.

Στα επιπλέον συστήματα ενημέρωσης ο οδηγός έχει πρόσβαση τους χάρτες TomTom & Live Traffic ενώ ιδιαίτερα χρήσιμος είναι και το In-Car Wi-Fi, επιτρέποντας τους επιβάτες να συνδέουν τους φορητούς υπολογιστές ή τα tablet τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Πληρέστατο και το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης όπως το σύστημα για την Έξυπνη Πέδηση σε περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων. Επίσης, το ιαπωνικό μοντέλο προσφέρεται με σύστημα για την Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και την Παρέμβαση Τυφλού Σημείου για την Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας,  το σύστημα για την Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας κ.α.

Κάτω από το καπό του προσφέρεται με τον τρικύλινδρο DIG-T υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.0 λτ., ισχύος 117 ίππων. Το νέο μοντέλο φέρει ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ή εναλλακτικά με ένα σπορ κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT) 7 ταχυτήτων με paddles, καθώς και με έναν επιλογέα τρόπου οδήγησης (Eco, Standard, Sport).