Δύο ημέρες απομένουν από την φετινή Black Friday στις 29/11 κι ακόμη δεν έχετε σκεφτεί τι θα θέλατε να αποκτήσετε στη μεγάλη «γιορτή» των προσφορών, με τα deals να αγγίζουν τα 70%;

Για να πετύχετε τις καλύτερες δυνατές προσφορές και να κάνετε τις αγορές σας δίχως άγχος, είναι σημαντικό να μην πραγματοποιήσετε τις εξορμήσεις σας στα καταστήματα ή το online shopping στα… τυφλά, αλλά να λειτουργήσετε οργανωμένα και μεθοδικά.

Για αρχή  ξεκαθαρίστε στο κεφάλι σας όχι μόνο τι θέλετε να αποκτήσετε, αλλά και τι μπορείτε να αγοράσετε και  ετοιμάστε μια σχετική λίστα. Προσπαθήστε να είστε σίγουροι για το τι σας είναι απαραίτητο.

Αφού καταλήξετε στο τι θέλετε να προμηθευτείτε, ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές που…  παίζουν σε διαφορετικά καταστήματα μέσω του Διαδικτύου και εξετάστε εάν υπάρχουν τυχόν  διακυμάνσεις στις τιμές.

Ό,τι και αν θέλετε να αποκτήσετε, καλό είναι να θέσετε ένα συγκεκριμένο budget προτού ξεκινήσετε τις αγορές και να φροντίσετε να μείνετε πιστοί σε αυτό.

Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τις προσφορές, αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό όριο.

Παράλληλα προτιμήστε να επενδύσετε σε είδη τα οποία υπό άλλες συνθήκες, ενδεχομένως δεν θα μπορούσατε ή θα διστάζετε να αγοράσετε, λόγω κόστους.

Κυρίως φροντίστε να απολαύσετε τις αγορές σας, πηγαίνοντας νωρίς στα μαγαζιά συντροφιά με κάποιον δικό σας, ώστε να απολαύσετε την όλη διαδικασία.

Να θυμάστε πως σε αντίθεση με τα καταστήματα, οι προσφορές σε sites και e-shops ενεργοποιούνται λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από τα πρώτα λεπτά της 29ης Νοεμβρίου! Καλές αγορές!