Ύστερα από 11 χρόνια παρουσίας, η My Office επικαιροποιεί τη θέση της στην ελληνική αγορά αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και ανανεώνοντας το προφίλ της.

Η εταιρεία, που παρέχει υψηλού επιπέδου γραμματειακές υπηρεσίες εξ αποστάσεως σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προέβη στην ανανέωση ολόκληρης της εταιρικής της ταυτότητας, καθώς και της ιστοσελίδας της αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη ακόμα περισσότερο και μετατρέποντας την πλοήγησή του σε ένα όμορφο, γρήγορο και ευέλικτο  «διαδικτυακό ταξίδι»!

Επιπλέον, εμπλούτισε τις υπηρεσίες της, αλλά και τις εξόπλισε με εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία, με στόχο να ενισχύσει τη δυναμική της και να ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών της.

Συνοπτικά, πέρα από τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τηλεγραμματείας τις οποίες παρέχει επιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια, η My Office -μεταξύ άλλων- προσφέρει υπηρεσίες απομαγνητοφώνησης, μετάφρασης κειμένων και επικύρωσης μεταφράσεων, ψηφιοποίησης εγγράφων, καθώς και διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων, καλύπτοντας, έτσι, ένα ευρύ φάσμα παροχών προς τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να ενδυναμώσουν το κύρος τους.

Η My Office ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο της, επιδιώκοντας διαρκώς να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και να στελεχώνει την επιχείρησή της με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της και πιστή στο όραμά της να προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες σε προσιτό κόστος.