Μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι αληθινό το βίντεο, που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, και δείχνει Γάλλο αλεξιπτωτιστή να προσγειώνεται μετά από ελεύθερη πτώση σε… άλογο που καλπάζει!

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο, που κατάφερε αυτή την απίθανη προσγείωση, κι έκανε τα social media να πάρουν φωτιά, μόνο άσχετος δεν είναι με τον χώρο του αλεξίπτωτου και την ακροβατική πτήση.

Πρόκειται για τον Eliot Nochez ο οποίος όντας μόλις δύο ετών έμαθε σχεδόν παράλληλα να περπατάει και να κάνει ελεύθερη πτώση. Νικητής στo Παγκόσμιο το 2015 και πρωταθλητής στην ακροβατική πτήση, ασχολείται επαγγελματικά με το αλεξίπτωτο, ενώ θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα κι ως κασκαντέρ σε κινηματογραφικές ταινίες δράσης.

Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος με μια ειδική κάμερα, καθώς και τα πλάνα που τράβηξε ο επαγγελματίας βιντεογράφος Michaël Kreins, είναι εντυπωσιακά, αφού τον δείχνουν να γλιστράει στον αέρα και να καταφέρνει με απίστευτα backflips να προσγειωθεί με εξαιρετική ακρίβεια στο πίσω μέρος του αλόγου.

Εννοείται πως είχε προηγηθεί σχετική προετοιμασία.

Οπως εξήγησε ο Kreins «μετά από ανάλυση και πολλές σκέψεις σχετικά με την ασφάλεια της δράσης, ο Eliot ξεκίνησε αυτή την ασυνήθιστη προσπάθεια. Χρειάστηκαν επτά προσπάθειες ώστε ο Eliot να προσγειωθεί στο άλογο. Σε αυτές τις προσπάθειες ο Eliot έπρεπε να κάνει το άλογο να νιώσει άνετα και να τελειοποιήσει την προσέγγιση του έτσι ώστε να προσγειωθεί ιδανικά στην πλάτη του».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο: