Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΟΦΗ και με δύο γκολ από τον εξαιρετικό Σουντανί πήρε τη νίκη με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι η κρητική ομάδα δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, αλλά στο τέλος οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

«Για το παιχνίδι με την Μπάγερν σίγουρα δεν θα είναι ο Βαλμπουενά. Όταν προέκυψε ο τραυματισμός του έπρεπε πολύ γρήγορα να δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Ο ΟΦΗ μας δυσκόλεψε πολύ και έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα.

Στο πρώτο μέρος υπήρχαν στιγμές που ήμασταν καλύτεροι και άλλες που ήταν καλύτερος ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη αξία και θα δυσκολέψει πολλές ομάδες».

Για το 4-4-2 που έπαιξε ο Ολυμπιακός: «Η ομάδα μας είναι πολύ ποιοτική και έχει πολλούς παίκτες, που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όποιο σύστημα και αν παίζουμε. Το 4-4-2 δεν είναι καινούριο. Το δουλεύουμε καιρό και το έχουμε παίξει και με τον Βαλμπουενά. Σήμερα, απλά το δοκιμάσαμε με έναν άλλον ποδοσφαιριστή, που του έδωσε άλλη όψη».