Ο Ολυμπιακός Β’ θα αγωνιστεί κανονικά στην Α2 κατηγορία, καθώς εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι προσκόμισαν τα έγγραφα που απαιτούνταν και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού άναψε το πράσινο φως για την συμμετοχή τους στην Α2.

Το ένα από τα έγγραφα που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός Β’ ήταν από το ΣΕΦ για την έδρα της ομάδας και στη συνεδρίαση της Επιτροπής την Παρασκευή αποφασίστηκε να δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στους Πειραιώτες.

Έτσι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Τρίτωνα για την πρεμιέρα της Α2 (17:00) θα διεξαχθεί κανονικά στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.