Μεγάλο εμφανίζεται να είναι το ενδιαφέρον των οφειλετών για την υπαγωγή τους στη ρύθμιση των 120 δόσεων της εφορίας. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις 120 δόσεις για τους οφειλέτες της Εφορίας που θα υποβάλουν για πρώτη φορά αίτηση άνοιξε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα, ενώ για τους περίπου 200.000 οφειλέτες που βρίσκονται ήδη στην προηγούμενη ρύθμιση η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΑΑΔΕ, μέχρι στις 16:00 σήμερα, Παρασκευή, είχαν υποβληθεί 3.800 αιτήσεις ένταξης στη ρύθμιση.

Μητσοτάκης: Μην χάσετε την ευκαιρία

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να μην χάσουν την ευκαιρία, που τους προσφέρει η νέα βελτιωμένη ρύθμιση.

«Η εφαρμογή για τη νέα και βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι πλέον ανοιχτή για πολίτες και επιχειρήσεις που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Καλώ τους πολίτες να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Η εφαρμογή για τη νέα και βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων είναι πλέον ανοιχτή για πολίτες και επιχειρήσεις που θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Καλώ τους πολίτες να μην αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Embedded video

122 people are talking about this

Συνωστισμός και για τις 120 δόσεις στα Ταμεία

Εν τω μεταξύ συνωστισμός επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες και στην πλατφόρμα για τη ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, έως τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ο συνολικός αριθμός των οφειλετών είχε ανέλθει στους 113.427, ενώ το ποσό που ρυθμίστηκε έφθασε σε 1.666.830.032 ευρώ.

Οι συνολικές εισπράξεις που μπήκαν στα ταμεία του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) έφθασαν στα 128.398.000 ευρώ.