Μετά από μια φορτισμένη συναισθηματικά Τετάρτη, σήμερα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε βαθιές ανάσες, καθώς με το πέρασμα της Σελήνης στον αισιόδοξο και παιχνιδιάρη Τοξότη, αλλάζει η διάθεσή μας και η ματιά μας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν και εύκολα αφήνουμε στην άκρη μιζέρια και τοξικούς ανθρώπους, και προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στις χαρές της ζωής. Στο μενού είναι συναντήσεις με συγγενείς και φίλους αλλά και άτομα με τα οποία έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και απολαμβάνουμε τη συζήτηση μαζί τους.

Ταυτόχρονα το τρίγωνο του Ερμή στην Παρθένο, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μας κρατά συγκεντρωμένους στις δουλειές και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, προσφέροντας χέρι βοηθείας σε καθημερινά κι εργασιακά ζητήματα ώστε να τα επιλύσουμε και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε τις επαγγελματικές επιδιώξεις μας και να βελτιώσουμε την ζωή μας ουσιαστικά και σε βάθος χρόνου.

Απλά πάνω στη φόρα που έχουμε πάρει καλό είναι να μην γίνουμε αμελείς ενθυμούμενοι ότι ο… διάβολος (ή οι μπελάδες αν προτιμάτε) κρύβονται στις λεπτομέρειες για να αποφύγουμε λάθη που μπορεί να μας εκθέσουν. Γενικότερα καλό είναι στους σχεδιασμούς που κάνουμε να λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους και να μην υποσχόμαστε πράγματα στα οποία δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε.

Έτσι ή αλλιώς να στηρίζεστε πιο πολύ στις δικές σας δυνάμεις σας και στα μεγάλα λόγια… να κρατάτε μικρό καλάθι, λαμβάνοντας υπόψιν παλαιότερα δείγματα γραφής του εκάστοτε συνομιλητή σας, γιατί οι συμπεριφορές των ανθρώπων δύσκολα αλλάζουν, και κάποιες φορές μόνο και μόνο επειδή μπορούν θα υιοθετήσουν τη χειρότερη.

Σε κάθε περίπτωση μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά όλα αυτά που σας τριβελίζουν το μυαλό, ακόμη κι αν πρόκειται για δύσκολες καταστάσεις, δεν έχει νόημα να ψειρίζετε τα πράγματα, αφού έτσι κι αλλιώς θα εξελιχθούν κάπως, και με καλή ψυχολογία όλα είναι πιο εύκολα, και επίσης όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Παρθένοι και Αιγόκεροι εστιάζετε (που αλλού;) σε εργασιακά και οικονομικά θέματα για τα οποία προσπαθείτε να βρείτε λύσεις και διεξόδους επιστρατεύοντας το μυαλό σας!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Τοξότες και Ιχθύες αλλιώς σκεφτόσασταν να περάσετε την ημέρα, αλλά επιπλοκές σας κρατάνε στο σπίτι, όπου δεν αποκλείετε να αρχίσετε και τη γκρίνια για τη ζωή που δεν ζείτε!

Λέοντες και Υδροχόοι προηγούνται οι υποχρεώσεις από τις επιθυμίες σας, οπότε… τα κεφάλια μέσα και βλέπετε.

Υπομονή η σημερινή και μία ακόμη ημέρα έμεινε για το Σαββατοκύριακο, για τους τυχερούς, που δεν εργάζονται, ενώ άπαντες καλό είναι να αξιοποιήσετε και τις πέντε ημέρες που απομένουν για το πρώτο κουδούνι του σχολείου, που σηματοδοτεί την αλλαγή της εποχής και την επιστροφή στην… αναπόδραστη ρουτίνα της κανονικότητας! Εσείς σκεφτήκατε τι θα κάνετε;