Ύστερα από ένα καλοκαίρι, που δοκίμασε αρκετούς ποικιλοτρόπως, ο Σεπτέμβριος κατέφθασε με αρκετά καλούς οιωνούς για πολλούς καθώς Ήλιος -στην ιδεατή του τροχιά έως τις 22/9, Ερµής έως τις 13/9, Αφροδίτη έως τις 14/9 αλλά και Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, δηµιουργούν ευνοϊκά τρίγωνα µε τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Πλούτωνα και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχουμε τον νου μας καθώς επιφυλάσσει κι αυτός ο μήνας ανατροπές, ιδιαίτερα στα ερωτικά ζητήματα. Πάντως, είναι καιρός να σοβαρευτούμε σε σχέση με τις ανάγκες μας και με τους τρόπους που υιοθετούμε για να τις καλύψουμε, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη των επιλογών μας.

Το ξεκίνηµα του φθινοπώρου λειτουργεί ευνοϊκά στα σχέδια των ζωδίων της Γης, τουτέστιν Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι έχετε την τιμητική σας οπότε φροντίστε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν Καρκίνοι και Σκορπιοί.

Περισσότερο θα ζοριστούν οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες και Τοξότες, οι οποίοι καλό είναι να μην εξιδανικεύουν πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς το μενού επιφυλάσσει εκπλήξεις, απρόοπτα, υπερβολές, μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Έτσι ή αλλιώς άπαντες κλείστε τα διάφορα μέτωπα που έχετε ανοιχτά σε καθημερινότητα και εργασία, παραμείνετε σε εγρήγορση, προσπαθήστε γι’ αυτά που θέλετε, λειτουργώντας με ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σας αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε, διαχειριστείτε τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία, αποφύγετε πασαλείμματα στη δουλειά, κυρίως φροντίστε την υγεία και την ευεξία σας, και δεν θα χάσετε.

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες

Σήμερα Δευτέρα 2/9, ακόμη κι αν ξυπνήσατε με μια μελαγχολική διάθεση, μην πτοηθείτε, αναλάβετε δράση για να επιλύσετε ανοιχτά ζητήματα αλλά και να κάνετε πράξη κάποια σχέδιά μας και να προχωρήσετε. Στην προσπάθειά σας αυτή αξιοποιήστε θετικές ειδήσεις, συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες περιορίζοντας τάση για καταχρήσεις, διάθεση τεμπελιάς και κυρίως αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες η ποσότητα συνήθως δεν συμβαδίζει με την ποιότητα, οπότε λάβετε τα μέτρα σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι λαχταράτε για πολλά. Αν δεν παρασυρθείτε από τις φαντασιώσεις σας και κάνετε σωστή διάκριση θα είστε από τους ευνοημένους της ημέρας.