Οι τουρκικές προκλήσεις δεν έχουν τέλος αφού το μεσημέρι της Τετάρτης τουρκικά μαχητικά προχώρησαν σε υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Παναγιά Οινουσσών. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ στις 13.31 δύο τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τις Οινούσσες και τη Παναγία Οινουσσών στα 26.500 πόδια.
Οι υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών από την αρχή του χρόνου έχουν φτάσει τις 45. Αριθμός αυξημένος σε σύγκριση με τις 25 του αντίστοιχου περσινού διαστηματος. Χθες μάλιστα σημειώθηκε μπαράζ 55 παραβιάσεων στο Αιγαίο και 19 εμπλοκών.
- Π. Μαρινάκης: «H πολιτεία δεν πρόκειται να δείξει την οποιαδήποτε ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές- Ο νόμος θα εφαρμοστεί, χωρίς αστερίσκους»
- Κακοκαιρία Byron: Επιμένει και το Σάββατο – Η εξέλιξή της τις επόμενες ώρες
- Σφοδρή σύγκρουση αγροτών και αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνοι ελιγμοί και εντάσεις στο αεροδρόμιο







