Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 28χρονος οδηγός που χτύπησε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο όπως αναφέρει ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Σαμέλη ο 28χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του 28χρονου μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι εντολέας του ήθελε να αυτοκτονήσει και όχι να διαφύγει για αυτό έπεσε στη θάλασσα.

Δια μέσου του δικηγόρου του ο ίδιος ζητά συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων του.

Σε κλίμα οδύνης οι κηδείες

Οι δύο κηδείες έγιναν  το απόγευμα της Τρίτης στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στις Καμάρες. Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του παιδιού, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν, πώς έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Στο Ναό βρισκόταν όλο το χωριό για το «τελευταίο αντίο».

Συγγενείς των θυμάτων καταφέρονται με οργή κατά του δράστη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μετά από τηλεφωνική εντολή της Εισαγγελέως, η οποία παρέπεμψε τη δικογραφία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά.

«Γιαννάκη μου υποφέρω, πονάω μακριά σου παιδάκι μου. Παιδάκι μου είσαι να σε πάρω αγκαλίτσα; Αυτός που πήρε τη ζωή του παιδιού μου και της πεθεράς μου να το πληρώσει. Παλικάρι μου αντίο, σε έχασα. Έφυγες μέσα από την αγκαλιά μου. Πεθερούλα μου καλή φύλαγέ μου το μονάκριβό μου. Αγάπη μου, άγγελέ μου» γράφει η μητέρα του παιδιού στη σελίδα της στο facebook.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μικρού παιδιού, όπου ο πόνος είναι ανείπωτος.

Συντετριμμένη η μητέρα του 28χρονου

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η μητέρα του 28χρονου που τραυμάτισε θανάσιμα τη γιαγιά και το εγγονάκι της, στο Αίγιο όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα και έπεσε πάνω τους.

 «Θα πήγαινα να ζητήσω συγγνώμη, αλλά αυτό είναι τόσο λίγο…» δήλωσε μιλώντας στον Alpha. Υποστήριξε ότι ο γιος έχει καταρρεύσει και ότι εξαιτίας του σοκ που υπέστη μετά το τραγικό συμβάν δεν προσέφερε βοήθεια στα δυο θύματα.

«Το συγγνώμη είναι λίγο… Νιώθουμε τόσες ενοχές που πρέπει να πέσει φωτιά να μας κάψει. Το παιδί μου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει προκαλέσει. Μου είπε πως θα ήταν καλύτερα να βρισκόταν ο ίδιος στη θέση των δυο θυμάτων. Θα πήγαινα να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς, αλλά είναι τόσο λίγο που το νιώθω σαν προσβολή», υπογράμμισε η μητέρα του νεαρού έφεδρου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Από την πλευρά του ένας θείος του είπε: «Όταν έγινε το κακό κατέβηκε κάτω. Έπαθε σοκ μόλις είδε ότι είχε σκοτώσει άνθρωπο. Του γύρισε το μυαλό. Μετά πήγε στη θάλασσα. Όταν βγήκε έξω έλεγε στους αστυνομικούς “σκοτώστε με, δεν αξίζω να ζω ως τέτοιος άνθρωπος”».

Ο δικηγόρος του 28χρονου, Ιωάννης Σαμέλης, είπε πως ο εντολέας ζητάει να τιμωρηθεί για το κακό που προκάλεσε: «Συγγνώμη στην οικογένεια των θυμάτων, τίποτε άλλο. Όλα τα άλλα, ενώπιον της δικαιοσύνης. Είμαστε βέβαια πως θα αποδοθούν οι ευθύνες που μας αναλογούν».