Δεν θα μπορούσε το ολόγιομο φεγγάρι ανήμερα Δεκαπενταύγουστου από τον  Υδροχόο, παρά να σφραγίσει το ανατρεπτικό για αρκετούς φετινό καλοκαίρι. Η αποψινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνος δεν θα καταστεί αξέχαστη, μόνο εξ αιτίας της λαμπρότητας και της ομορφιάς της, αλλά και λόγω των αιφνίδιων εξελίξεων που θα προκαλέσει σε ορισμένους. Αρκετά θα είναι τα μέτωπα που θα χρειαστεί να κλείσουν κάποιοι, ακόμα περισσότερα αυτά που θα πρέπει αν όχι να τα ξεφορτωθούν να τα αλλάξουν, τοποθετώντας σε νέα βάση για παράδειγμα σχέσεις που δεν λειτουργούν. Ωστόσο αν έχετε επίγνωση των θέλω σας και κυρίως αυτών που αντέχετε, και διαχειριστείτε με ψυχραιμία, ειλικρίνεια κι ανθρωπιά, τυχόν προβληματικές καταστάσεις, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις όποιες δοκιμασίες και να ανταπεξέλθετε στις διάφορες προκλήσεις.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή, Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος και κυρίως όσους ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο. Ακόμη κι αν νιώθετε ότι βαδίζετε σε… ελώδες έδαφος, και δεν έχετε από κάπου να κρατηθείτε, διατηρήστε την ψυχραιμία και το χιούμορ σας, βγείτε μπροστά και προκαλέστε τις εξελίξεις, αφού όσο διστάζετε, τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι επηρεάζεστε σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο. Αν είστε ανοιχτόμυαλοι και υιοθετήσετε έναν άλλο τρόπο από αυτόν που ξέρατε, το αποτέλεσμα έχετε πολλές πιθανότητες να σας δικαιώσει.

Έτσι ή αλλιώς ανεξάρτητα του ζωδίου σας και των πλανητικών επιρροών φροντίστε όπου κι αν είστε – ακόμη κι αν εργάζεστε- να απολαύσετε συντροφιά με όποιον σας κάνει να νιώθετε όμορφα, την σημερινή γιορτινή ημέρα, που θωρείται το Πάσχα του καλοκαιριού. Χρόνια πολλά κι ακόμη καλύτερα!