Νέο «σκάνδαλο» είπαν να ανακαλύψουν κάποιοι μέσα στην κάψα του αυγουστιάτικου Σαββάτου, με αφορμή τα προειδοποιητικά SMS που έλαβαν οι κάτοικοι των περιοχών που είχαν φτάσει στο επίπεδο κινδύνου 5 (μεταξύ αυτών και η Αττική) από τον αριθμό 112 της Πολιτικής Προστασίας.

Ποιος βρέθηκε να εκφράσει καλύτερα από όλους το σατανικά πονηρό αυτό σενάριο;   Μα ο Ευάγγελος Αντώναρος, όπως αναφέρει ο Μικροπολιτικός των «ΝΕΩΝ». Ο άνθρωπος που, όταν έλεγαν ότι δεν έχει υλοποιηθεί επαρκώς το 112 γιατί δεν έχει καμία προειδοποιητική λειτουργία, είχε αποστομώσει άπαντες, Κομισιόν συμπεριλαμβανομένης, γράφοντας πως τηλεφώνησε στο τριψήφιο και το βρήκε να δουλεύει κανονικά. Τι ανακάλυψε αυτή τη φορά; Οτι με τα μηνύματα αυτά «κάνει μεγάλο ταμείο» ο πάροχος. Πού διάβασα την ανάρτησή του; Μα σε γνωστές «ανεξάρτητες» ενημερωτικές ιστοσελίδες και «αυθόρμητους» χρήστες του Twitter…

Συγκεκριμένα έγραψε: «Διαθέτω δυο κινητά τηλέφωνα […] Το ένα δέχθηκε μια ειδοποίηση, το άλλο τέσσερις […] και τα δυο κινήθηκαν στις ίδιες περιοχές. Αμπελόκηποι. Πανόρμου. Χίλτον. Κολωνάκι. Και αργότερα Νέο Ψυχικό (όπου σημειωτέον ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ειδοποίηση). Τώρα τι μετακινήσεις είναι αυτές – σύμφωνα με τις ασυναρτησίες της επίσημης ανακοίνωσης – ένας Θεός μόνο ξέρει. Και κατά πάσαν πιθανότητα μόνο ο πάροχος που φαντάζομαι ότι, έστω και με το μειωμένο τιμολόγιο που ισχύει σε αυτές και άλλες περιπτώσεις, κάνει μεγάλο ταμείο με τις πολλαπλές ειδοποιήσεις».