Πότε και πόσο θα μειωθούν οι φόροι: Ο υπουργός Οικονομικκών Χρ. Σταϊκούρας ανοίγει τα χαρτιά του

ΤΟ ΒΗΜΑ: Τοξικό Μονοπώλιο

Φράνσις Φάνον: «Βλέπω την Ελλάδα ενεργειακή πύλη της Ευρώπης»

Κώστας Συνολάκης: Ποιες παραλίες απειλούνται από την κλιματική αλλαγή

Η Αμερική κλαίει αλλά δεν αλλάζει: Η «λευκή τρομοκρατία» κλονίζει τις ΗΠΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση άνοιξε το τζίνι του «κοινωνικού συντηρητισμού»

Σκληρό ροκ στη Βουλή για τις συντάξεις και τις απολύσεις

Έρευνα στην υψηλή γαστρονομία: Βία, μπούλινγκ και ένοχα μυστικά πίσω από τις κλειστές πόρτες της κουζίνας

Διαβάστε ακόμη:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παγιδευμένος στο παρελθόν: Ο Αλ. Τσίπρας στην πρώτη σημαντική κοινοβουλευτική σύγκρουση έδειξε ότι δεν έχει αποδεχθεί την μετεκλογική πραγματικότητα – Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί ακόμη σχέδιο για να ανταποκριθεί στον ρόλο της αντιπολίτευσης.

Ασκήσεις ισορροπίας στο ΚΙΝΑΛ: Ικανοποίηση στα στελέχη, καθώς το κόμμα ξεπέρασε χωρίς αναταράξεις τον «κάβο του ασύλου» – Η Φώφη Γεννηματά κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για υπεροψία και προσπάθεια να επιβάλει τους δικούς του όρους.

Η ΕΥΠ, ο Τόμσεν και η διαρροή του wikileads το 2016. Νέα στοιχεία για την υποκλοπή και τη δημοσίευση εμπιστευτικής συνομιλίας στελεχών του ΔΝΤ – Τα ερωτήματα που εγείρονται από την εξέταση του ηχητικού αρχείου και την απομαγνητοφώνηση του.

Βαθαίνει το χάσμα Άγκυρας – Ουάσιγκτον. Το Συριακό προκαλεί ωδίνες που προστίθενται στο ήδη βαρύ κλίμα που έχει διαμορφώσει η προμήθεια από πλευράς Τουρκίας των S400 – H ασαφής πρόταση για δημιουργία «ζώνης ασφαλείας» στη Βόρεια Συρία και ο ρόλος των Κούρδων.

Η Χρυσή Αυγή… εις τα εξ ων συνετέθη. Το ναζιστικό μόρφωμα φυλλορροεί, τα γραφεία του κλείνουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, όπως και το επίσημο site.

Κόσμος

Πύρινος δακτύλιος στην Αρκτική. Η κλιματική αλλαγή αγγίζει πλέον τους πάντες – Οι πρωτοφανείς εφετινές πυρκαγιές ελκύουν τόσο διοξείδιο του άνθρακα που οι ειδικοί ανησυχούν για μη αναστρέψιμες συνέπειες.

Κοινωνία

Στοχευμένα μέτρα κατά της ανομίας. Τι περιλαμβάνει το άγνωστο σχέδιο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη- Οι ενέργειες στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζεφύρι, στα Εξάρχεια, για «Ρουβίκωνα» – Οι αλλαγές των νόμων και οι παρεμβάσεις στα σχολεία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΒΙΒΛΙΟ

Τόνι Μόρισον (1931-2019): «Πεθαίνουμε αλλά δημιουργούμε γλώσσα»

Η κορυφαία αμερικανίδα συγγραφέας, βραβευμένη με Νομπέλ Λογοτεχνίας, έφυγε από τη ζωή. Κατέλιπε μια πολύτιμη κληρονομιά για την ιστορική συνείδη και την εθνική ταυτότητα της πατρίδας της

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βήμα – βήμα προς το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ολυμπιακός  μετά τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη θέλει να «τελειώσει τη δουλειά» την Τρίτη στο «Καραϊσκάκης» και μετά να δώσει τη μεγάλη μάχη, πιθανότατα με την Πόρτο, για τους ομίλους.