«Κλεμμένο» ισχυρίζεται ο μουσικός Steve Ronsen ότι είναι το τραγούδι «Shallow», που χάρισε το Όσκαρ τραγουδιού στη Lady Gaga, στο μιούζικαλ «A Star Is Born» με τον Bradley Cooper.

Ο Ronsen ισχυρίζεται ότι τρία συγκεκριμένα σημεία του «Shallow» είναι ακριβώς ίδια με το τραγούδι του «Almost», λέγοντας μάλιστα ότι το τραγούδι κυκλοφόρησε το 2012, ενώ απειλεί την ποπ σταρ ότι θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του στα δικαστήρια.

Η Lady Gaga χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως «ξεδιάντροπα εκβιαστική» και δια του εκπροσώπου της δήλωσε ότι δεν θα υποκύψει σ’ αυτόν.

Η νομική ομάδα της τραγουδίστριας ισχυρίζεται ότι το μουσικό μοτίβο των τριών σημείων στο οποίο αναφέρεται ο Ronsen είναι κοινό σε πολλά μουσικά κομμάτια και μπορεί να εντοπιστεί σε τραγούδια που γράφτηκαν χρόνια πριν, ακόμα και στο «Dust In The Wind» που κυκλοφόρησε το 1978.

Το «Shallow» γράφτηκε από τη Lady Gaga και τους Andrew Wyatt, Anthony Rossomando και Mark Ronson, οι οποίοι περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο η τραγουδίστρια και δημιουργός έπαιξε για πρώτη φορά τη μελωδία στο στούντιο δύο χρόνια πριν την ταινία, το 2016.