Το χτύπημα στο κεφάλι ενώ έπεφτε στη χαράδρα μαζί με τον βράχο που αποκολλήθηκε ήταν αυτό που αποδείχτηκε μοιραίο για την Νάταλι Κρίστοφερ.

Αυτό «έδειξε» η νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό της 34χρονης αστροφυσικού, από τον προϊστάμενο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη.

Η νεκροτομή στην ουσία επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του κυρίου Καρακούκη, ότι ο θάνατος της Βρετανίδας επιστήμονα ήταν ακαριαίος λόγω της πτώσης.

Κακώσεις και κατάγματα στη σορό της Νάταλι Κρίστοφερ

Η 34χρονη αστροφυσικός διαπιστώθηκε πως υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), το οποίο ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Επίσης υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι, ενώ υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου.

Αυτό σημαίνει ότι πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο και στη συνέχεια κατέληξε στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Η νεκροτομή δεν έδειξε ίχνη πάλης, ενώ δεν υπάρχει κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Σύντροφος Νάταλι: «Όταν την είδε έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του»

Συντετριμμένος από την απώλεια της αστροφυσικού δηλώνει ο επί 10 χρόνια σύντροφος της Κυριάκος, στη Daily Mail. Βρίσκεται ακόμα στην Ικαρία μαζί με τον αδερφό του, «μέχρι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα» λέει ο ίδιος.

Σχολιάζοντας τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιο τους και τις υποψίες ότι ίσως δεν ήταν ατύχημα ο θάνατος της Νάταλι, υποστηρίζει πως «δεν έχω κάτι να πω γι’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση».

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση του σπαρακτικού κλάματος του 38χρονου και τις σκηνές αρχαίας τραγωδίας που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Κεραμέ, πάνω από τη χαράδρα που βρέθηκε νεκρή η όμορφη επιστήμονας. Ο σύντροφος της κλήθηκε να την αναγνωρίσει.

«Ήρθε ο σύντροφος με τον αδερφό του και κατέβηκα κοντά τους να δω πως είναι ψυχολογικά. Κλαίγανε, δεν ξέρανε αν θέλανε να την δούνε ή αν δεν θέλανε ή αν έπρεπε να έχουν στο μυαλό τους την εικόνα αυτή. Το σώμα το είδε. Ήταν συντετριμμένα και τα δύο παιδιά, ήταν κουρασμένα, στρες, κλαίγανε!» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Kώστας Μαρκάκης, αντιπρόεδρος εθελοντών πυροσβεστών στην Ικαρία.