Καλεσμένος στην εκπομπή «One Repor» βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, που δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στην ΝΔ και «κλειδώνουν» την αυτοδυναμία, ο κ. Σκουρλέτης, συζητώντας με τους Γ. Χουδαλάκη και Δ. Νασόπουλο, υποστήριξε πως σημασία έχει ο αριθμός των ψηφοφόρων που τελικά θα προσέλθουν στις κάλπες, γιατί είναι αυτός που θα καθορίσει το πόσο μικρή ή μεγάλη διαφορά θα έχει το πρώτο από το δεύτερο κόμμα ή ακόμα και την ανατροπή.

Μιλώντας δε για την επόμενη μέρα των εκλογών ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε πως έχει τεράστια σημασία, αλλά είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει μετά την 7η Ιουλίου και όχι δυο μέρες πριν τις κάλπες. Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι αυτό δεν θα καθορίσει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών και ότι αυτό κατά βάση δημιουργήθηκε επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίστηκε ένα πρόγραμμα που δεν ήταν δικό του, βιώνοντας μία τεράστια πολιτική αντίφαση, επιχείρησε να υλοποιήσει το 3ο πρόγραμμα με τον πιο ανώδυνο τρόπο, χωρίς όμως να τα καταφέρει πράγμα που φάνηκε στις κάλπες των ευρωεκλογών, καθώς η κόπωση στον κόσμο είναι σωρευτική.

Τέλος, ερωτώμενος σχετικά με τις εξελίξει γύρω από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων, ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς με βάση την ανταποδοτικότητά που μπορούν να έχουν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό του είδους οι κινήσεις δεν πρέπει να έχουν πολιτικές προεκτάσεις καθώς μπορεί να δηλητηριάσουν την ζωή του τόπου.

Πηγή: onetv.gr