Το σημαντικότερο πλανητικό σκηνικό του Σαββατοκύριακου είναι η αναδρομή του Ερμή που βρίσκεται στον Λέοντα από την Κυριακή λίγο μετά τα μεσάνυχτα κι έως και τις 19/7, αναστατώνοντας για τα καλά για μια ακόμα φορά την καθημερινότητα μας καθώς τίποτε δεν θα είναι εύκολο, εμπόδια κι αναποδιές  θα δυσχεραίνουν την επικοινωνία με τον εκάστοτε απέναντι, φέρνοντας ασυνεννοησία, αναβολές και ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένες υποθέσεις. Γενικότερα η επικοινωνία θα είναι πιο θεατρική και γεμάτη υπερβολές, ενώ θα κυριαρχούν εγωισμός, αλλά και μεγαλοστομίες και ακούμε για μεγαλεπίβολα σχέδια.

Εκτός από τους Λέοντες επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Αισθηματικά ζητήματα θα απασχολήσουν Κριούς και Ζυγούς ενώ μηνύματα, επαφές και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος θα έχουν Δίδυμοι και Τοξότες και τα οικονομικά πρέπει να προσέξουν Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο σας, για να διευκολύνετε τη ζωή σας την περίοδο της αναδρομής του  Ερμή φροντίστε να διασφαλίσετε την σωστή επικοινωνία σας, τουτέστιν αν δεν έχετε κάνει, πραγματοποιήστε άμεσα service στο μέσο που κυκλοφορείτε ή μιλάτε και εννοείται φτιάξτε αντίγραφα ασφαλείας στον υπολογιστή σας!

Επίσης επιβεβαιώστε την ώρα ή τον τόπο κάθε συνάντησής σας.  Τσεκάρετε δύο φορές τις απαντήσεις στα email σας. Επιβεβαιώστε τις κρατήσεις σας πριν ξεκινήσετε για ταξίδια. Ελέγξτε ότι έχετε πάρει μαζί εισιτήρια, διαβατήρια κ.ο.κ. πριν φύγετε. Αναθεωρήστε  σχέδια που είχετε κάνει και κλείστε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Εξετάστε ξανά στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας. Συναντήστε ή επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε χαθεί. Επιδιώξτε συζητήσεις ή συναντήσεις που είχαν ματαιωθεί. Κατά προτίμηση ταξιδέψετε σε μέρη που έχετε επισκεφτεί ξανά. Κυρίως διατηρήστε το χιούμορ και την ψυχραιμία σας σε λάθη ή παραλείψεις.

Παράλληλα αποφύγετε σημαντικές συναντήσεις και ραντεβού (κυρίως για επαγγελματικούς λόγους), όπως και μετακομίσεις, μετακινήσεις που δεν είναι επιβεβλημένες κι αγορές τηλεφώνου, τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου. Μην υπογράφετε συμφωνίες, μην παίρνετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα, μη σβήνετε email, μηνύματα, εικόνες ή αρχεία, και κυρίως μην βασίζεστε σε υποθέσεις και μην βιάζεστε.

Δεδομένης και της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής για τις βουλευτικές εκλογές, προσέξτε τις μετακινήσεις σας και καλή ψήφο και θέαση αποτελεσμάτων.

Θετική όψη ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι

Άκρως θετική η σημερινή όψη της Σελήνη στον Λέοντα που σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει αυτή την Παρασκευή 5/7, κατακόρυφα το κέφι, και τη διάθεση μας και μς καλεί να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας, να ερωτευτούμε, να φλερτάρουμε, να αφεθούμε στις χαρές τις ζωής, αλλά και να διευρύνουμε το πνεύμα και το νου. Αξιοποιήστε τη  διαίσθηση σας, αποφύγετε τις υπερβολές  και δεν θα χάσετε.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Λέοντες και οι Τοξότες που είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας, και θα έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν τις επιδιώξεις τους, αλλά και να καλοπεράσουν.

Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες είναι στο χέρι σας να αποκτήσετε ό,τι θέλετε, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αναδείξτε τα ταλέντα σας και κυνηγήστε ό,τι λαχταρά η καρδιά σας επιδεικνύοντας γενναιοδωρία σε αισθήματα και χρήματα.