«Η αυτογελοιοποίηση του κ. Τσίπρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και για την δήλωσή του ότι το ΚΙΝΑΛ έχει κάνει συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία να «κουρέψει» τα δάνειά του. Εκτίμησε ότι από Δευτέρα, μετά την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα ζητήματα.

Ο κ. Χρηστίδης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως δεν συνέβαλε στην προώθηση των εθνικών συμφερόντων, «απουσιάζοντας επιδεικτικά», όπως ανέφερε, από τις τελικές διαπραγματεύσεις των Ευρωπαίων ηγετών για την τελική σύνθεση των οργάνων της Ε.Ε.

Αναφερόμενος στις προσδοκίες για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΙΝΑΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος στο Επικρατείας, επεσήμανε ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πιο πάνω από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κι αυτά τα μηνύματα φτάνουν στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Παύλος Χρηστίδης επανέλαβε τη δέσμευση του ΚΙΝΑΛ να στηρίξει όσες αλλαγές έχουν προοδευτικά χαρακτηριστικά στα πέντε μεγάλα ζητήματα που έχει θέσει.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ