Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα κλείσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Μια εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα τον έμπειρο σέντερ μπακ, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, ονειρευόταν να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ομάδα που αναδείχθηκε, αγάπησε, αλλά και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κόσμο, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείχνουν προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα, αγαπήθηκα και κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος και θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο, τον κόσμο και τον προπονητή για την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ομάδα να φτάσει στους στόχους της, οι οποίοι φέτος είναι υψηλοί, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο μπορώ την ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα ήταν ό,τι καλύτερο να κλείσει έτσι η καριέρα μου. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλό επίπεδο. Εχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Υπήρχε μια βάση από πέρσι. Πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας στην Ελλάδα και Ευρώπη θα πάμε πολύ ψηλά».

Δείτε τις δηλώσεις του: