Ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προχωρά η περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ερυθρόλευκοι δεν προχωρούν στην απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της Βιγιαρεάλ.

Ο Ολυμπιακός βάζει «πλώρη» για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού, καθώς οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με την περίπτωση του Μπρούνο Σεμέδο.

Ο προπονητής των πειραιωτών σε συνεργασία με την διοίκηση εξετάζουν ήδη κι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας φυσικά στόχο να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στην μεταγραφική ατζέντα του Ολυμπιακού υπάρχουν φυσικά και άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τους ιθύνοντες του συλλόγου ώστε να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι με τον επόμενο μεταγραφικό στόχο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεχωρίσει την επόμενη περίπτωση με την οποία θα ασχοληθούν οι ερυθρόλευκοι.