Σχεδόν 27  χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας , ο  63χρονος σήμερα Κέβιν Κόστνερ προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη για την τεράστιας επιτυχίας ταινία The Bodyguard, στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Γουίτνεϊ Χιούστον, υποδυόμενος τον πιστό σωματοφύλακα μιας διάσημης ντίβας της μουσικής.

Συγκεκριμένα ο Κέβιν Κόστνερ, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weeklyμίλησε μεταξύ άλλων για μία από τις κινηματογραφικές ταινίες που εκτόξευσαν την καριέρα του γοητευτικού ηθοποιού.

Η αποκάλυψη

Στην αφίσα της ταινίας Bodyguard, εικονίζεται ο «σωματοφύλακας» Κέβιν Κόστνερ να φυγαδεύει εκτός συναυλιακού χώρου στην αγκαλιά του την σταρ Ρέιτσελ Μάρον (που υποδυόταν στην ταινία η Γουίτνεϊ Χιούστον), όταν ξεσπά άγριος σαματάς σε μια από τις εμφανίσεις της.

Μόνο που στην αφίσα της ταινίας, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή του ο Κέβιν Κόστνερ δεν ήταν η αείμνηστη Γούτνεϊ Χιούστον:

«Όχι, δεν ήταν, μπορώ να το πω μετά από τόσα χρόνια. Ήταν η κοπέλα που την ντουμπλάριζε στην ταινία».

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, δηλώνει επίσης ότι εκείνος επέλεξε τη συγκεκριμένη εικόνα για την αφίσα, η οποία απεδείχθη «εμβληματική». Οι υπεύθυνοι του στούντιο παραγωγής δεν χάρηκαν καθόλου που δεν φαινόταν το πρόσωπο της σταρ στην αφίσα, τελικά όμως τους έπεισε…