Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Lover», στις 23 Αυγούστου, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, Stella MacCartney για μία συλλογή ρούχων.

Κατά τη διάρκεια Live στον λογαριασμό της στο Instagram, η Taylor Swift δήλωσε:

«Είναι φίλη εδώ και πολύ καιρό και επίσης μια γυναίκα που σέβομαι τόσο πολύ. Σέβομαι ό,τι δημιουργεί και το πώς το δημιουργεί. Υπάρχει πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση και φαντασία και ρομαντισμός στα ρούχα που σχεδιάζει και έχω φορέσει πολλά κομμάτια της πρόσφατα» πρόθεσε.

«Άκουσε το νέο άλμπουμ και αυτή η νέα συνεργασία είναι εμπνευσμένη από το άλμπουμ «Lover». Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θέλησε να συνεργαστεί με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες, η συλλογή σίγουρα θα είναι φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη σε συμφωνία με τις αρχές της Stella MacCartney

Και καθώς η Taylor Swift αξιοποιεί τη μουσική της για να προωθήσει τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, προβλέπεται η νέα σειρά μόδας να έχει θέμα το ουράνιο τόξο.

View this post on Instagram

HEY KIDS! WANGO TANGO IS FUN! #taylorswift #wangotango #ME!

A post shared by Khadija Quadri (@likearainbowithallthecolors) on

View this post on Instagram

She’s a sweetheart ? ? @taylorswift #taylorswift #swifties #reputation #reputationstadiumtour #wangotango

A post shared by Natalieswift (@natalieswift22) on

Κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στο Μουσικό Φεστιβάλ Wango Tango στο Λος Άντζελες για το Pride Month, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια φορούσε ένα ζευγάρι αθλητικά με το ουράνιο τόξο, τα «Eclipse» της Stella MacCartney.

Επίσης η Taylor Swift επέλεξε μπλε φόρεμα της σχεδιάστριας για την εμφάνισή της στη φετινή τελετή απονομής των Βραβείων BAFTA (Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου) και μία ροζ δημιουργία της για το αφιέρωμα Time 100.