Εμφανή είναι τα σημάδια στο πρόσωπο του δικηγόρου Εδουάρδου Κυπριωτάκη, ο οποίος δέχτηκε επίθεση το πρωί της Παρασκευής έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ, επειδή κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του το παρεμπόριο που λαμβάνει χώρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Κυπριωτάκης τόνισε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, ενώ κατήγγειλε ότι η Αστυνομία καθυστέρησε δύο ώρες να φθάσει στο σημείο της επίθεσης.

«Μου επιτέθηκαν δέκα άτομα, με ρίξανε στο έδαφος, με κλωτσιές και μπουνιές» ανέφερε το θύμα της επίθεσης. Όπως περιέγραψε, στόχος των δραστών ήταν να του αρπάξουν το κινητό με τα ντοκουμέντα για το παρεμπόριο.

«Δεν φώναζανε. Στην αρχή μου είπαν γιατί βγάζεις φωτογραφίες, τους είπα ότι δεν βγάζω πρόσωπα, ότι τραβάω τα προϊόντα. Μου επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές και φύγανε. Εγώ προχώραγα στον δρόμο, συνέχιζα να βγάζω φωτογραφίες. Ένας προσπάθησε να μου πάρει το κινητό, δεν τα κατάφερε. Με σπρώξανε και άρχισαν να με χτυπάνε» δήλωσε επίσης ο δικηγόρος.

«Έπρεπε η Αστυνομία να έρθει τη στιγμή που κάλεσα. Δεν ήρθε. Εγώ θα ακολουθήσω τις δέουσες διαδικασίες» τόνισε.

Όσο περίμενε την Αστυνομία, ο κ. Κυπριωτάκης δέχτηκε και νέες απειλές. «Έμεινα δύο ώρες εκεί, ώσπου ήρθε ένας μετανάστης και με ενημέρωσε ότι άλλος ένας μετανάστης έχει σχέσεις με τους αντιεξουσιαστές και μου είπε ότι πρέπει να αποχωρήσω, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και κινδυνεύει η ζωή μου» είπε.

«Ο σκοπός μας δεν είναι να κινηθούμε εναντίον των μεταναστών, αλλά εναντίον του κράτους που ευθύνεται για την ανομία» τόνισε.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διακινούσαν προϊόντα παρεμπορίου, ενώ κατασχέθηκαν εκατοντάδες είδη παρεμπορίου και απομιμητικών προϊόντων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από