Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των «ερυθρόλευκων» εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να σχηματίζουν ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης (12/6), περισσότεροι από 14.000 οπαδοί του συλλόγου έχουν γίνει κάτοχοι καρτών διαρκείας και έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο φαληρικό γήπεδο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η δίψα των «ερυθρόλευκων» οπαδών για να σταθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα για τη νέα σεζόν, μάλιστα, είναι τόσο πολύ μεγάλη, που τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν διατεθεί 3.500 διαρκείας σε νέους κατόχους. Αν η διάθεση των καρτών συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν εξαντληθεί όλα τα διαρκείας!

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και το αποδεικνύει περίτρανα με τα χιλιάδες διαρκείας που έχει αγοράσει για τη νέα σεζόν. Οι οπαδοί των Πειραιωτών δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.