Στην εντατική νοσηλεύεται ο 19χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Καλλιθέα, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο νεαρός προσπάθησε να σώσει έναν 14χρονο από συμπλοκή και δέχτηκε το μαχαίρωμα, σύμφωνα με το Star,

Για τους φίλους του, ο Αλέξης είναι ο ήρωας τους, αφού μαχαιρώθηκε στον θώρακα στη προσπάθεια του να σώσει φίλο του από επίθεση δυο ατόμων. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καλλιθέα. Ο Αλέξης και η παρέα του επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν δύο άγνωστα άτομα τους πλησίασαν κι άρχισαν να τους απειλούν, κυρίως τον μικρότερο της παρέας.

Η μητέρα του 19χρονου με φωνή που έχει κλείσει από το σοκ του τραυματισμού του γιου της, εξήγησε στο δελτίο του Star. «Το σπρώξανε το παιδί και βγάλανε μαχαίρι. Πάει ο Αλέξης να υπερασπιστεί το παιδάκι, τον 14χρονο, κι αρχίζει το μαχαίρωμα παντού».

Η συμπλοκή έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη συμβολή των οδών Ματζαγριωτάκη και Γρυπάρη. Μάλιστα, ο νεαρός το επόμενο πρωί έδινε Πανελλήνιες εξετάσεις για να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε πάνω από 8 μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Ο Αλέξης μετά την χειρουργική επέμβαση νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Στο πλευρό του βρίσκονται η μητέρα του και οι φίλοι του. Η αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις αλλά και τα βίντεο από τα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που μαχαίρωσε τον 19χρονο.