Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο παιδί σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που προκάλεσε το τροχαίο έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και, χωρίς να το καταλάβει, παρέσυρε και σκότωσε το μόλις 20 μηνών αγοράκι της.

Το βρέφος αρχικά μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Κατά πληροφορίες η γυναίκα είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας και μητέρα πέντε παιδιών, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες πέρσι ένα από τα παιδιά είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους αλλά είχε σωθεί.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.»