Συγκλονισμένοι είναι  συνάδελφοι, διάσημοι φίλοι, συμπαίκτες και συγγενείς του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Πέμπτης προς Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και μεταφέρθηκε, ενώ ο νικητής του Power of Love δεν φορούσε κράνος, όταν χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα του στις προστατευτικές μπάρες.

Όπως επιβεβαίωσε και ο θετός πατέρας του Πάνου Ζάρλα, ο 28χρονος που νίκησε στο «Power of love» σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα λίγο αφότου αποχώρησε από το μαγαζί όπου γιόρταζε τα γενέθλια του μαζί με την οικογένειά του.

Συγκλονισμένος ο θετός πατέρας του Πάνου Ζάρλα

Όπως αναφέρει ο θετός πατέρας του μιλώντας στη Ζήνα Κουτσελίνη: «Αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας, τον Παναγιώτη τον μεγάλωσα από 7 χρονών. Έχω το βαρύ και θλιβερό καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα γελαστό παιδί, καλοπροαίρετο και φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα. Κι εμάς μας ήρθε κεραμίδα, δεν το περίμενε κανένας από εδώ. Τι να πω… Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα… Δεν είμαι και σε φάση να μιλήσω… Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές. Τη μηχανή την είχε μόνο για να κάνει τις δουλειές του.

Εγώ είμαι στη Μυτιλήνη. Αυτά που μου μετέφερε η μητέρα του – η οποία είναι από προχθές εκεί, είχε πάει για τα γενέθλιά του – είναι ότι μετά τα γενέθλια που γιόρτασε σε ένα μαγαζί, έφυγε για να βρει κάποιους φίλους του για να συνεχίσει τη βραδιά του. Ήταν μαζί με τη μητέρα του, η οποία έφυγε με μια φίλη της».

Η περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα έγραψε στο Facebook, αυτόπτης μάρτυρας, που βρέθηκε στο σημείο, όπου ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε ανάρτηση στο λογαριασμό του έγραψε, χαρακτηριστικά: «Πριν λίγο μπροστά στα μάτια μας σκοτώθηκε ο Πάνος με την μηχανή του στην Συγγρού, έχασε τον έλεγχο έπεσε και διαμελίστηκε παντού. Καλό ταξίδι και να προσέχεις εκεί μπροστά, έτυχε να σε γνωρίσω μια φορά στο μαγαζί που δούλευα».

Το βίντεο-ντοκουμέντο με την πορεία του Πάνου Ζάρλα

Βίντεο με το μοιραίο περιστατικό, που κόστισε την ζωή του 28χρονου, εξασφάλισε το One Channel.

Στο βίντεο καταγράφεται η τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με μεγάλη δύναμη στις προστατευτικές μπάρες και να βρει ακαριαία το θάνατο.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μάλιστα, ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του νεαρού ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί.

Το «αντίο» των διάσημων στον Πάνο Ζάρλα

Η Μίνα Αρναούτη αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα με ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram.

Η 32χρονη μάλιστα αποκάλυψε πως τρεις ημέρες πριν τον θάνατό του, ο Πάνος Ζάρλας της έστειλε μήνυμα στο Instagram, μια καρδούλα, την οποία η ίδια δεν πρόλαβε να ανοίξει.

«Ρε Πάνο μου έστειλες μια καρδούλα πριν τρεις ημέρες στο Instagram και επειδή άργησα να ανοίξω το μήνυμά σου, την πήρες πίσω. Έλεγα και εγώ στον Δημήτρη πόσο γλυκά παρεξηγησιάρης είσαι και ότι θα σε πειράξω να γελάσουμε… Και σήμερα δεν γελάσαμε. Και τώρα ήθελα να σου την στείλω πίσω την καρδούλα» έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Η παραγωγή του ριάλιτι, Power of Love, στο οποίο και ο Πάνος Ζάρλας είχε βγει και νικητής, δεν μπορούσε να μην αποχαιρετήσει το «αγαπημένο παιδί» τους.

«Καλό ταξίδι Πάνο» έγραψαν λακωνικά οι υπεύθυνοι της εκπομπής.

View this post on Instagram

Καλό ταξίδι Πάνο.

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on

Ανάμεσά τους διάσημες που σχολίασαν τον θάνατο Πάνου Ζάρλα ήταν και η Ελένη Χατζίδου.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Αχχχχ παιδάκι μου… η πρώτη είδηση με το που άνοιξα τα μάτια μου… ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου… κουράγιο στην οικογένεια… Θα σε σκέφτομαι Πανούλη μου…», ανέφερε η τραγουδίστρια.