Παρόλο που ο Ιούνιος που καταφθάνει είναι ένας πιο εύκολος μήνας σε σχέση με τον Ιούλιο, που διαθέτει και δύο εκλείψεις, κάποιοι από τους ζωδιακούς τύπους θα ζοριστούν λίγο περισσότερο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πρόκειται για τους Κριούς, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους.

Οι Κριοί, με τον Άρη στον Καρκίνο όλο τον Ιούνιο καλούνται να εστιάσουν στα του οίκου τους, και να επιλύσουν θέματα και καταστάσεις που άπτονται του παρελθόντος και επανέρχονται στο προσκήνιο. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι καβγάδες  και οι συναισθηματικοί εκβιασμοί, και πιθανά να νιώσετε εγκλωβισμένοι ωστόσο διατηρήστε την ψυχραιμία σας κι επιστρατεύστε την λογική σας προκειμένου να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση. Είστε από τα πιο ανήσυχα ζώδια στην αγάπη και αυτό είναι κάτι που κάνει κάποιους, να διατηρούν επιφυλάξεις για το τι θέλετε, οπότε εκφράστε ότι σας απασχολεί. Παράλληλα έχετε το νου σας σε ηλεκτρικά κι υδραυλικά, αφού βλάβες και τεχνικές εργασίες είναι στο πρόγραμμα.

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα δοκιμάζει (αν είναι δυνατόν;) την  υπομονή των διπλωματών του ζωδιακού κύκλου, Ζυγών, οι οποίοι  καθώς έχουν κάποια θέματα ανοιχτά,  δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν στα επαγγελματικά τους. Παράλληλα ο Άρης, τους φέρνει εκτός από πίεση κι άγχος, νεύρα, κάτι, που θα δυσκολέψει τις σχέσεις με τον περίγυρο. Καλό είναι να κατανοήσετε ότι τίποτα δεν αλλάζει, αν εσείς δεν πάρετε τις σχετικές πρωτοβουλίες και δεν κάνετε τις συζητήσεις που απαιτούνται.

Ο προβληματικός τομέας για τους Αιγόκερους τον Ιούνιο είναι επίσης οι σχέσεις, καθώς ο Άρης  που βρίσκεται απέναντι  όλο τον μήνα σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα  στο ζώδιό τους.  Επιπλέον τη στήριξή σας ενδεχομένως να χρειαστεί ένα κοντινό σας πρόσωπο. Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να δείχνετε το ενδιαφέρον σας στους ανθρώπους σας, εκφράστε και μοιραστείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Ρομαντισμός κι αγάπη

Κατά τα λοιπά, το πλούσιο πλανητικό σκηνικό της Πέμπτης (εξάγωνο της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, Ερμής στους Διδύμους, Δίας στον Τοξότη) ενισχύει την ρομαντική μας διάθεση και το νοιάξιμο για τους δικούς μας, ενώ μας κάνει να βγάλουμε στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά και όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Είμαστε καλόπιστοι, καλοπροαίρετοι, ονειροπόλοι και ευφάνταστοι και παρασυρμένοι από το όλο κλίμα ενδέχεται να ακούσουμε ή να πούμε πολλά, από τα οποία όμως κάποια δεν θα ισχύουν!

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ταύροι οι οποίοι καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι σε όσα ωραία λόγια ακούτε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και δίνετε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Λέοντες και Υδροχόοι κάποιες φορές τα όνειρα υλοποιούνται και σήμερα είναι μία από αυτές τις ημέρες.