Ο πράσινος ήλιος επέστρεψε σε πρώτο πλάνο στη σημερινή συνεδριαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να διεξαχθεί το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
Η Φωφη Γεννηματά μετέφερε στη συνεδριαση ένα κλίμα αισιοδοξίας που όπως είπε, βλέπει σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των περιοδειών της. Ο κόσμος επιστρέφει, είπε και τόνισε τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι μόνο εμπόδιο για τη δημιουργία ενός fake δικομματισμού.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τα δώσουν όλα αυτή την τελευταία εβδομάδα των εκλογών. Δυο ήταν τα σημεία στα οποία κάλεσε η Φωφη Γεννηματά να δώσουν σημασία τις τελευταίες μέρες. Να δώσουν τη μάχη ενάντια στη αποχή και να εστιάσουν ιδιαίτερα στη συμμετοχή της νέας γενιάς. Και να προσεγγίσουν τους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ζητώντας τους να επιστρέψουν στο πολιτικό τους σπίτι.

Κομβικό σημείο των τελευταίων μέτρων στην κούρσα των ευρωεκλογών είναι η συγκέντρωση της Τετάρτης με ομιλήτρια τη Φωφη Γεννηματά στην πλατεία Κοτζια. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η συγκέντρωση θα στείλει μήνυμα συσπείρωσης και διεύρυνσης της βάσης της παράταξης. Στα πηγαδάκια πριν από τη συνεδριαση τα στελέχη του κόμματος εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα. Τόνιζαν μάλιστα ότι το ποσοστό που θα πάρει το Κίνημα Αλλαγής θα είναι υψηλότερο των ποσοστών που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις.
« Και στις ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάμε καλά.

Στη συνεδριαση έδωσε το παρών και έτυχε θερμής υποδοχής ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.