Απροκάλυπτες απειλές εξαπολύει ο Ρουβίκωνας κατά δικαστών για χάρη του Δημήτρη Κουφοντίνα. Ο καταδικασμένος για την 17Ν έχει ξεκινήσει απεργία πείνας επειδή δεν έχει γίνει αποδεκτό το αίτημά του για άδεια από τις φυλακές Βόλου και ο Ρουβίκωνας, διά του ηγετικού στελέχους του, ανέλαβε να απειλήσει τους δικαστές.

Η απειλή είναι ευθεία: αν δεν χορηγηθεί άδεια από το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, στην περίπτωση που πάθει κάτι, θα ανοίξει κύκλος αίματος.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη έχει ως εξής: «Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν.»

Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας…

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Καλαϊτζίδης στις Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Ψυχή βαθιά

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Καλαϊτζίδης στις Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019