Στην κυπριακή ΑΟΖ εισήλθε το απόγευμα της Πέμπτης το τουρκικό πλοίο Barbaros, πλέοντας σε περιοχή που πραγματοποιούνται έρευνες για λογαριασμό της Λευκωσίας. Οι κυπριακές αρχές παρακολουθούν την πορεία του τουρκικού πλοίου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να εντάσσουν την κίνηση αυτή στο γενικότερο πλαίσιο προκλήσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό.
Παράλληλα, πηγές από την κυβέρνηση της Κύπρου υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να παρέμβει και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, κάνοντας αυστηρές συστάσεις στην Τουρκία.
- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







