Φρίκη δίχως τέλος προκαλεί η υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, με τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δείχνουν βαλίτσες στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό, αρκετούς μήνες πριν τις ανακαλύψουν οι Αρχές.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες απεικονίζουν σε κοινή θέα βαλίτσες βυθισμένες στη λάσπη, αφού η στάθμη του νερού την περίοδο όπου είχαν τραβηχτεί ήταν πολύ χαμηλότερη από σήμερα.

Οι βαλίτσες που απεικονίζονται είναι άγνωστο εάν έχουν μετακινηθεί ή εάν πρόκειται για τις βαλίτσες τις οποίες επικαλείται ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος. Επίσης, είναι άγνωστο εάν πρόκειται για τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν χθες από τις Αρχές και θα γίνει σήμερα η ανάσυρσή τους.

Πάντως, σύμφωνα με το sigmalive.com, σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες με το συγκεκριμένο σημείο και την εγκαταλελειμμένη βαλίτσα.

Όπως φαίνεται το κόκκινο τοπίο σε συνδυασμό με τη βυθισμένη βαλίτσα αποτελούσε το ιδανικό τοπίο για φωτογραφίες, ένα χόμπι που δεν είναι ξένο με τον 35χρονο καθ’ομολογία μανιακό δολοφόνο.

Απαντήσεις πάντως σε αυτό το «αίνιγμα» θα δοθούν μόνο μετά την ανάσυρση των βαλιτσών και η επιστημονική εξέτασή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες: