Βαλίτσα που ενδέχεται να περιέχει το πτώμα ενός εκ των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο εντοπίστηκε λίγο πριν τις 14:00 στην Κόκκινη Λίμνη, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 35χρονος συλληφθείς, ίλαρχος στην Εθνική Φρουρά, έχει ομολογήσει πως πέταξε τρία πτώματα στην Κόκκινη Λίμνη, αφότου τα έκρυψε μέσα σε αποσκευές.

Η Κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη δράση του δολοφόνου της Κύπρου, με τις Αρχές να πραγματοποιούν έρευνες εντός της λίμνης με ρομποτική κάμερα. Παράλληλα, το μεσημέρι έφθασαν στο σημείο άνδρες του ΤΑΕ μαζί με τον 35χρονο.

Ο κατηγορούμενος για τις στυγερές δολοφονίες, αφού έδειξε στους ανακριτές διάφορα σημεία, αποχώρησε με την συνοδεία αστυνομικών του ΤΑΕ.

Στη λίμνη έφτασε και πρόσωπο το οποίο φέρεται να έχει στοιχεία που θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο υπέδειξε στους υπεύθυνους των ερευνών διάφορα σημεία στην λίμνη, ενώ παρουσίασε υλικό από το κινητό του που πιστεύεται ότι έχει να κάνει με τον εντοπισμό των βαλιτσών των οποίων ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι τοποθέτησε τα τρία θύματα του πριν τα πετάξει.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, δύτες με ειδικό σκάφανδρο που διαθέτει προβολείς και κάμερα υψηλής ευκρίνειας, επιχειρούν σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία υπέδειξε ο «Ορέστης» ότι εκεί πέταξε τη σορό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες το πτώμα της οποίας βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε φρεάτιο του παλαιού μεταλλείου Μιτσερού.

Οι τέσσερις δύτες μπαίνουν εναλλάξ «χτενίζοντας» σπιθαμή προς σπιθαμή το βυθό της λίμνης, μήπως κι εντοπίσουν κάποιο τεκμήριο σχετικά με την 6χρονη Σιέρρα.

Σορός στα Κατεχόμενα: Εξετάζεται η σχέση με τον «Ορέστη»

Την ίδια στιγμή και ενώ ο «Ορέστης» μιλάει μόνο για επτά δολοφονίες, το sigmalive.com, επικαλούμενο αποκλειστικές πηγές, αναφέρει πως στο πλαίσιο της συνεργασίας του δικοινοτικού γραφείου για την εγκληματικότητα, το μέλος της τουρκοκυπριακής τεχνικής επιτροπής ενημέρωσε ότι τον περασμένο Γενάρη εντοπίστηκε σε αποσύνθεση στα κατεχόμενα πτώμα 40χρονης Βιετναμέζας.

Ενημέρωσε επίσης ότι ο 35χρονος Ίλαρχος πέρασε στο Ψευδοκράτος τον Μάιο του 2018. Με αυτά τα δεδομένα και λόγω της κατάστασης στην οποία εντοπίστηκε η σορός δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η γυναίκα από το Βιετνάμ να είναι ένα από τα θύματα του «Ορέστη».

Επομένως το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια των κυπριακών Αρχών που καλούνται να διερευνήσουν την πληροφορία και να δουν κατά πόσον έχουμε άλλο ένα θύμα του 35χρονου και μάλιστα στα κατεχόμενα.