Πολύ πιο σοβαρός από ότι αρχικά υπολογίζονταν είναι ο τραυματισμός του Λούκας Μπογέ της ΑΕΚ, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο του κατά τη διάρκεια της ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα (26/4) το πρωί σε μαγνητική τομογραφία παρουσία του γιατρού της Ένωσης, Άλκη Καλλιακμάνη, στο Ιατρικό Κέντρο και διαπιστώθηκε η έκταση και η σοβαρότητα του τραυματισμού του, με την γνωμάτευση να αναφέρει μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του πρέπει να θεωρείται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός καθώς δεν υπέστη ολική ρήξη χιαστού κάτι που θα σήμαινε απουσία 8-9 μηνών από την ενεργό δράση. Κοινή απόφαση παίκτη και ομάδας είναι να προσπαθήσει να αποφύγει το χειρουργείο ξεκινώντας ειδική αγωγή και θεραπείες.

Όπως και να έχει ο Μπογέ θα μεταβεί στην Ιταλία και το Τορίνο, αφού ανήκει στην τοπική ομάδα για να εξεταστεί από τον γιατρό της και να πάρει άλλη μια γνώμη σχετικά με το πως πρέπει να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως για τον ποδοσφαιριστή η σεζόν έχει τελειώσει. Χάνει τον τελικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ όπως προαναφέραμε θα φανεί στην πορεία και ανάλογα με το πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στις θεραπείες, το τελικό διάστημα απουσίας του όπως και το αν και πότε θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.