Συμβατό μέχρι το μεσημέρι με το μελαγχολικό πνεύμα της Μεγάλης Παρασκευής το πλανητικό σκηνικό, αλλάζει όσο περνάει η ώρα και η Σελήνη προχωράει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο. Όμως καθώς θα έρθει σε σύγκρουση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο θα μας προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία, ένταση κι ανησυχία.  Ευτυχώς κι αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ και καθώς κι άλλα πλανητικά φαινόμενα επηρεάζουν τη διάθεσή μας, όπως το εξάγωνο Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Κριό, αυξάνει η κοινωνικότητά μας ενώ οδεύουμε για το Μ. Σάββατο και την Ανάσταση.

Περισσότερο επηρεάζονται Αιγόκεροι και Υδροχόοι, οι οποίοι ασχολήστε με διάφορες εκκρεμότητες με αποτέλεσμα να μην σας μείνει και πολύ χρόνος για τα δικά σας, ωστόσο όλα θα γίνουν.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί έχετε αρχίσει να συνηθίζετε στα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναστατώνεστε με διάφορα που συμβαίνουν κι αφορούν αυτούς που αγαπάτε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά και προετοιμαστείτε για το τραπέζι της Λαμπρής.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να αξιοποιήσετε το τριήμερο του Πάσχα για να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε, να ξεκουραστείτε,  να τηρήσετε τα έθιμα συντροφιά με φίλους κι αγαπημένους και να κάνετε ότι έχετε περισσότερο ανάγκη, ώστε να αναζωογονηθείτε.

Καταφθάνει και ο Μάιος, με ένα ευνοϊκό αστρικό σκηνικό, που θα δώσει σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης στα περισσότερα ζώδια, επιτρέποντας μας να μαζέψουμε δυνάμεις για τη συνέχεια. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!