Τα λάνσαρε η Chanel το 1957, ξαναφορέθηκαν στα ’80s, και από την άνοιξη του 2015 τα ξαναείδαμε στις πασαρέλες του Karl Lagerfeld. Εάν θέλετε να είστε trendy φέτος το Πάσχα, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά επενδύοντας μόνο στα παπούτσια σας. Αναφερόμαστε στα slingbacks, που επανέκαμψαν δριμύτερα, και θα φορεθούν αυτή την άνοιξη κι όχι μόνο, με τα πάντα.

Παπούτσια που συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα και την θηλυκότητα, αυτά τα ρετρό γοβάκια με το μεσαίο τακούνι (λεπτό ή πιο χοντρό) και το λουράκι στη φτέρνα, που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο και συνήθως έχουν αυτό το υπέρ-κομψό V-cut μπροστά, που κολακεύει και αναδεικνύει το πόδι καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο, είναι ξανά hot και θα φορεθούν όλη μέρα από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το απόγευμα στη βόλτα και την βραδινή έξοδο. Μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά το πιο επίσημο φόρεμά σας, τα πιο ρομαντικά και feminine σύνολα της άνοιξης, το polka-dot φόρεμά σας, τη φούστα μπαλού αλά Κάρι Μπράνσο, το τζιν σας και κάθε casual σύνολό σας.

Υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και ανατρεπτικά υλικά. Εάν έχετε ήδη ένα ζευγάρι μαύρων, λευκών ή μπλε slingbacks, είναι καιρός να πάρετε ένα ροζ ή ένα κόκκινο ή ένα μουσταρδί ή όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει ή ακόμη κι ένα δίχρωμο, από δέρμα, φίδι ή σουέτ, αλλά  και (γιατί όχι;) να τολμήσετε να βάλετε κι αυτά με τις bold διακοσμήσεις ή τα περίτεχνα, περίεργα τακούνια, που θα σας δώσουν έξτρα στυλ! Ενδεικτικές είναι οι φωτό για αυτά που κυκλοφορούν. Απομένει σε εσάς να επιλέξετε το τέλειο ζευγάρι!