Στον Πύργο Ηλείας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ελένη Πετρουλάκη. Η διάσημη Ελληνίδα ταξίδεψε για την Πελοπόννησο, με σκοπό να παρευρεθεί και να μιλήσει σε συνέδριο που αφορά την «γυναικεία επιχειρηματικότητα στον αθλητισμό».

Μπορεί να είναι καθαρά ένα επαγγελματικό ταξίδι, ωστόσο η γνωστή γυμνάστρια εκμεταλλεύτηκε αυτή την απόδραση για να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της, να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Μάλιστα, η Ελένη Πετρουλάκη φορώντας ένα κατάλευκο φόρεμα πόζαρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της πιο αισθησιακή από ποτέ.

Η σέξι γυμνάστρια, όπως αναφέρει το tlife, απόλαυσε τον ήλιο και την θέα, τρώγοντας το πρωινό της, λίγο πριν επιστρέψει πίσω στην καθημερινότητά της στην πρωτεύουσα.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.