Ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο ηγέτης του «Θρύλου» δεσμεύτηκε ότι την επόμενη χρονιά θα είναι πιο δυνατή η ομάδα και δήλωσε ότι συγκινήθηκε από την αθρόα προσέλευση του κόσμου στα ματς στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες και να μιλήσω για τη διαιτησία, για την τύχη μας και άλλους παράγοντες. Εμείς πήραμε επτά σερί πρωταθλήματα, στην Ευρώπη είχαμε τεράστιες επιτυχίες και ο Ολυμπιακός έφτασε στην ψηλότερη θέση που είχε ποτέ στην Ευρώπη».

Και συνέχισε: «Είχαμε μια κακή χρονιά τη σεζόν 2017-18, αλλά δεν μας ταιριάζουν οι δικαιολογίες. Αποφασίσαμε πέρυσι να χτίσουμε μία νέα ομάδα από το μηδέν. Φέτος είχαμε την τεράστια επιτυχία κόντρα στην Μίλαν, που ίσως είναι η ιστορικότερη πρόκριση που έχουμε πάρει ποτέ στην Ευρώπη, ενώ παίξαμε με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Γιατί δεν πήραμε τον τίτλο; Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες. Θέλω να επικεντρωθώ στο μέλλον. Τη νέα χρονιά θα είμαστε καλύτεροι και θα επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, στην κορυφή. Την καλύτερη απάντηση την έδωσε ο κόσμος που γέμισε το Καραϊσκάκη και ήμασταν πρώτοι με διαφορά στα εισιτήρια. Θυμάστε παρόμοιες εικόνες από το παρελθόν;».

Είμαστε εγγυητές για το μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε και για το μπάσκετ του Ολυμπικαού, επαναλμβάνοντας, ουσιαστικά, το περιεχόμενο της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Το ξεκαθάρισα πριν λίγο καιρό με ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτες είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και θα παραμείνουν. Έχουν ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα και έχουν φέρει δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ελληνικά πρωταθλήματα. Αγαπούν τον Ολυμπιακό και εγώ τους στηρίζω. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος, εδώ είμαστε, εγγυητές», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για ερασιτέχνη

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έκανε και μια αναφορά στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. «Τον παραλάβαμε με 7 εκατομμύρια ευρώ χρέη και τα τελευταία χρόνια έχουμε ξοδέψει πάνω από 25 εκατομμύρια. Έχουμε δει ένα θαύμα, με τα τμήματά μας να έχουν φέρει ευρωπαϊκά τρόπαια και να είναι στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν υπάρχει ομάδα που να συντηρεί τόσα πολλά τμήματα και να πρωταγωνιστούν», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.