Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του γνωστού «Ντάνου», λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στην Αριστοτέλους. Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν και μίλησαν η Χριστιάνα Γ. Χριστοπούλου Εκδότρια, η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας (ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ) του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, ο Αναστάσιος Ντούγκας Δικηγόρος και Πρόεδρος Επ. Δημοσίων Σχέσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι συγγραφείς Γιώργος Αγγελόπουλος και Αυγή Σαββίδου.

Όπως αποκάλυψε κατά την ομιλία της η κ. Ράπτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος το επόμενο διάστημα θα σταθεί στο πλευρό της καμπάνιας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ» που αφορά την σεξουαλική κακοποίηση την παιδιών στην Ευρώπη και θα στηρίξει ο ίδιος την εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Το βιβλίο του «Ντάνου» περιγράφει τη ζωή του νικητή του ρεάλιτι επιβίωσης ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια και φτάνοντας στο σήμερα. Στόχος του βιβλίου, σύμφωνα με τους ομιλητές, είναι η ταύτιση των απλών καθημερινών ανθρώπων με το πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου έτσι ώστε να βοηθηθούν και αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που πιθανόν αντιμετωπίζουν.
Την επιμέλεια έκδοσης του βιβλίου του Γιώργου Αγγελόπουλου είχε η Εκδοτική Αθηνών.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία ο Ντάνος απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από