Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέοι διάλογοι του αρχηγού της μαφίας των φυλακών με τη νεαρή δικηγόρο η οποία έχει προφυλακιστεί.

Η νεαρή δικηγόρος – η οποία είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Αλβανού κακοποιού – συνελήφθη πρόσφατα για  συμμετοχή στο κύκλωμα της αποκαλούμενης μαφίας των φυλακών μετά από ένταλμα του ειδικού εφέτη ανακριτή. Η ίδια αρνήθηκε την κατηγορία που της αποδίδεται ενώ αναφερόμενη στους διαλόγους που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στους οποίους ακούγεται να περιγράφει στο τηλέφωνο στον Αλβανό ποινικό την δομή του κτιρίου στο Εφετείο και τον τρόπο διαφυγής του, δήλωσε στο Βήμα πως «βρισκόμουν στον χώρο του Εφετείου όχι για να οργανώσω τυχόν απόδραση αλλά διερχόμενη για να επισκεφτώ έναν οδοντίατρο σε κοντινό σημείο. Οσα του έλεγα για διαφυγή του Αλβανού ποινικού ήταν μόνο για …αστείο, αφού γνώριζα τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν και δεν υπήρχε καμιά τέτοια περίπτωση να ξεφύγει. Του έδινα συμβουλές για αυτοσυγκράτηση και κάθε άλλο παρά τον προέτρεπα σε έκνομες ενέργειες».

Ωστόσο σήμερα αποκαλύφθηκαν νέες συνομιλίες που αποδίδονται στη νεαρή δικηγόρο και στον αρχηγό της μαφίας των φυλάκων. Δείτε τους νέους διαλόγους:

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Καλημέρα μωράκι μου.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Καλημέρα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μια χαρά σε ακούω. Εσύ είσαι άντρας για πρωινή δουλειά, τέλος.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Μακάρι.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Να σε ρωτήσω κάτι; Σ’ αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε, τι είναι από πίσω;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Αγάπη μου, επιτέλους άρχισες να λειτουργείς. Δόξα τω Θεώ! Από τις πλάτες σας είναι τοίχος. Από το Εφετείο εννοώ. Δίπλα… είναι κάποιες αίθουσες και μετά βγαίνεις ευθεία μπροστά και αριστερά.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Σ’ αυτό το μικρό δωμάτιο…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πιο δίπλα είναι μερικές αίθουσες, θέλεις να τρυπήσεις τον τοίχο να βρεθείς αγκαλιά μου;

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Την έξοδο…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος. Και αριστερά από ‘κει πέρα, βγαίνεις σ’ ένα δευτερόλεπτο. Έχει έναν αστυνομικό αριστερά που βάζεις την τσάντα σου να την ελέγξει.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δηλαδή θα είσαι εκεί.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία, παλικάρια σαν κι εσένα, τα θέλει ελεύθερα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με θάψανε.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ γιατί έχω δίκη.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ζω για τις στιγμές που θα είμαστε οι δυο μας. Που θα ζούμε εμείς οι δύο. Δεν χρειάζεται καν να δουλεύεις. Θα δουλεύω εγώ για ‘σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Ναι μωρό μου. Θα γίνει, θα γίνει κάποια στιγμή.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και κάθομαι και φτιάχνω τραγουδάκια για ‘σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Κι εγώ φτιάχνω για ‘σένα τραγουδάκια.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Είσαι ο άντρας της ζωής μου. Ζω για τις στιγμές που θα ‘μαστε μαζί.