Την απόγνωση και την οργή της για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες της δολοφονίας της μητέρας της εκφράζει η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2018 νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook η Καλλιόπη ζητά να μάθει την αλήθεια για τον φρικτό θάνατο της μητέρας της, ο οποίος ακόμα βασανίζει σκληρά την ίδια και τα αδέλφια της.

Παράλληλα, η κόρη της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει τις απειλές που δέχεται η οικογένειά της για να σταματήσει να ερευνά την υπόθεση. Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα τονίζει ότι μετά τη δολοφονία της μητέρας της, η οικογένεια έχει υποστεί μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο επειδή δεν ενέκρινε τις σελίδες-ομάδες που δημιουργήθηκαν στα social media.

«Απειλές, εκβιασμούς και εκφοβισμούς έχουμε υποστεί όλοι στην οικογένεια του τύπου: Ξέρουμε που μένεις , θα μας δεις μπροστά σου. Γνωρίζεις ότι είμαστε ικανοί να το πράξουμε. Τα φιλιά μας στην ανήλικη κόρη», τους έλεγαν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής αναφέρει: «Πρόκειται για ιντερνετικές ομάδες που δρουν στα social media ως εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες μέσα από πλαστογραφίες , απειλές και δολοπλοκίες προσδοκούν ίσως να εγκαταλειφθεί η προσπάθεια και να κλείσει η υπόθεση. Άλλος ένας στόχος  ίσως να είναι το χρηματικό όφελος. Ως φάνηκε δρουν εκ του πονηρού. Λοιδόρησαν οικογένεια, δικηγόρους, δημοσιογράφους και κυρίως τη θανούσα».

Η ανάρτηση της κόρης της Ειρήνης Λαγούδη:

«Δικαίωση; Τι δικαίωση; Δεν υπάρχει δικαίωση όταν μιλάμε για θάνατο. Είναι κάτι τελεσίδικο. Η μόνη δικαιοσύνη σ ‘αυτές τις περιπτώσεις είναι η Αλήθεια. Να βγει η αλήθεια στο Φως. Γιατί τώρα είναι στα σκοτάδια. Το χρωστάμε στον πεθαμένο-σκοτωμένο όλοι μας. Έχουμε Ιερή Υποχρέωση στην αδικοχαμένη ψύχη -όποια κι αν είναι αυτή -να γνωρίζουμε τις ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο της. Πως. Γιατί. Και με ποιον τρόπο. Όλα τ' άλλα είναι συνέπειες αυτής της δικαιοσύνης.

Ο σωφρονισμός του αδικήσαντος και ο παραδειγματισμός των υπολοίπων. Δεν τίθεται θέμα αποκατάστασης σε καμιά περίπτωση ποσό μάλλον όταν μιλάμε για αφαίρεση ζωής. Τη δίκη της πρώτα απ’ όλα . Την απουσία της απ’ τις ζωές μας, εμάς των άμεσα ενδιαφερόμενων. Και λέω άμεσα αφενός γιατί αυτόν τον λαμπερό άνθρωπο που είχα την ευλογία να έχω μητέρα, τον αγάπησαν όλοι όσοι τον γνώρισαν. Και ήταν πολλοί.

Άλλα και γιατί μια αδικία πρέπει, τουλάχιστον πρέπει, να αφορά όλους. Μόνο έτσι θα ηρεμήσει η ψυχή της, ψυχή μας και η συνείδηση του κόσμου. Έτσι ηρεμεί η ψυχή των ανθρώπων από το άδικο. Όσο για εκδίκηση και «παραδειγματική» τιμωρία των ενόχων... εγώ δεν αναλώνομαι σε αυτό. Κι ούτε καταδέχομαι να κάνω εχθρό μου τον κάθε ανθρωπάκο/ανθρωπάκους. Ακόμα κι όταν αυτά τα ανθρωπάκια έχουν φτάσει στο σημείο να αφαιρέσουν με ειδεχθή τρόπο την ζωή της μητέρας μου. Απαιτώ όμως κάτι. Απαιτώ δικαιοσύνη. Δηλαδή, απαιτώ την αλήθεια».

.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από