temp 23 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Δεν βάζουν VAR στον «τελικό» αξίας 155 εκατομμυρίων ευρώ
Ομάδα

Δεν βάζουν VAR στον «τελικό» αξίας 155 εκατομμυρίων ευρώ

Χωρίς τη χρήση του Video Assistant Referee (VAR) θα διεξαχθεί το παιχνίδι που αποκαλείται ως ο «τελικός» των 155 εκατομμυρίων ευρώ στην Αγγλία.

Η EFL απέρριψε την πρόταση που είχε κατατεθεί με σκοπό να γίνει χρήση του Video Assistant Referee, κοινώς VAR,  στο παιχνίδι που θα κρίνει την ομάδα που θα ανέβει από τα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο φόβος κάποιου σημαντικού λάθους ήταν αυτός που έφερε την συγκεκριμένη πρόταση, με την EFL πάντως να μην την κάνει δεκτή, αν και το διακύβευμα είναι πάρα πολύ μεγάλο αν το αναλογιστεί κανείς.

Το συγκεκριμένο ματς αποκαλείται αγώνας των 155 εκατομμυρίων, μιας και τόσα υπολογίζονται πως θα είναι τα έσοδα της ομάδας που θα κερδίσει την άνοδο από τον εν λόγω αγώνα και του χρόνου θα συμμετάσχει στο, κατά πολλούς, καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Συνεπώς καταλαβαίνουμε τον λόγω που θέλησαν να προσθέσουν το VAR για τον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς θα διεξαχθεί στο πιο ιστορικό γήπεδο την Αγγλίας, το «Γουέμπλεϊ», το οποίο διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές του VAR, αφού εκεί είχε γίνει χρήση του για το θεσμό του Λιγκ Καπ.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων