Με αποδοκιμασίες, γιουχαϊσματα και ύβρεις υποδέχθηκαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο ομογενείς στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης , ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του με αποτέλεσμα αρκετοί από τους ομογενείς να τον αποδοκιμάσουν με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Προδότη, αλήτη» ήταν μερικές από τις λέξεις που χρησιμοποίησαν κατά του Γιώργου Βαρεμένου.

Η ομιλία του λόγω των αποδοκιμασιών ήταν πολύ δύσκολο να ακουστεί ενώ για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα για τον ίδιο, απομακρύνθηκε από το σημείο με τους ομογενείς του φωνάζουν «τρέξε προδότη».

Όταν η παρέλαση ολοκληρώθηκε και άρχισε την ομιλία του ο κ. Βαρεμένος, ομάδες ομογενών άρχισαν να φωνάζουν «Ελλάς, Ελλάς Μακεδονία», να αποκαλούν τον βουλευτή «αλήτη» και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες». Στην συνέχεια άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν γιουχάροντάς τον.

Breaking News out of Melbourne, Australia.Vice President of the Greek Parliament, Giorgos Varemenos was forced to leave the Greek Independence Day celebration in Melbourne, after he attended the parade and was chased away by attendees. Video by Peter Stavropoulos

Δημοσιεύτηκε από Greek City Times στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019