Δεν θα μπορούσε ο δεύτερος μήνας της άνοιξης, που καταφθάνει, φέρνοντας μαζί του το Πάσχα, ο Απρίλιος, παρά να είναι ένας μήνας ανανεωτικός, που μας καλεί να ανασυνταχτούμε και να προχωρήσουμε σχέδια τα οποία επεξεργαζόμαστε αυτήν την περίοδο, επηρεαζόμενοι κι από το πνεύμα αλλαγής της υπερπανσελήνου της 21ης/3.

Αν και δεν θα λείψουν οι δυσκολίες, ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να προσπαθήσει  κάποιος  να επιλύσει προβληματικές καταστάσεις που τον βαραίνουν και να προχωρήσει προς τα εμπρός.  Πιο ευνοημένοι θα είναι Σκορπιοί και Ταύροι, που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν πιο ανέμελες στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα για το ζώδιο που έχει τα γενέθλιά του αυτή την περίοδο τον Κριό (στη φωτό ένας μοναδικός εκπρόσωπος του ζωδίου, ο Τσάρλι Τσάπλιν), στο επίκεντρο για τους περισσότερους θα συνεχίσουν να είναι επαγγελματικά και οικονομικά. Φροντίστε να είστε τυπικοί όσον αφορά αυτά που πρέπει να γίνουν, μην μπαίνετε σε ανώφελους ανταγωνισμούς, μην υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας και δεν θα χάσετε. Αισθηματικά μην πιέζετε τις ήδη φορτισμένες καταστάσεις, αφού η ένταση μπορεί να μεγεθύνει τυχόν προβλήματα. Στο κλείσιμό του ο μήνας σας επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές και ποικίλες ικανοποιήσεις.

Ζητούμενο παραμένει η ισορροπία

Κατά τα λοιπά σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, παρόλο που για τους πολλούς έρχεται τριήμερο, μας θέλει μετρημένους, θυμίζοντάς μας ότι ζητούμενο είναι η ισορροπία  εσωτερικά και κυρίως στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους που θέλουμε στη ζωή μας.

Περισσότερο επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, που διακατέχονται από αναποφασιστικότητα, δυσπιστία και δισταγμό ως προς αυτά που θέλουν να κάνουν ικανοποιώντας τις ανάγκες τους και αυτά που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να επιλυθούν προβληματικές καταστάσεις, που τους απασχολούν.

Σε ανάλογο δίλημμα βρίσκονται και οι Παρθένοι και οι Ιχθείς. Αξιοποιήστε λογική και ένστικτο για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για  εσάς κι όσους σας ενδιαφέρουν και κλείστε τυχόν εκκρεμότητες.

Ευτυχώς τα πράγματα προβλέπονται καλύτερα για όλους την 25η Μαρτίου, καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη, αν και σε αντίθεση με τον Άρη και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, μας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους. Περισσότερο ευνοούνται Κριοί, Λέοντες και Τοξότες καθώς και Ζυγοί και Υδροχόοι.

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να απολαύσετε το τριήμερο, κάνοντας ότι θα σας ξεκουράσει και θα σας αναζωογονήσει. Χρόνια πολλά!