Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις αλλαγές ως το... αλατοπίπερο της ζωής, που τολμούν, ρισκάρουν και τις επιδιώκουν χωρίς να τους φοβίζει το γεγονός ότι  μπορεί... το ξεβόλεμά τους να μην αποδώσει τα προσδοκώμενα. Αρκετοί πάλι προτιμούν να βαδίζουν στα σίγουρα μονοπάτια και δυσκολεύονται να διαχειριστούν τις ανατροπές, που τους βγάζουν εκτός προγράμματος... Ρόλο και σ' αυτή την αντιμετώπιση της ζωής παίζει το ζώδιο του καθενός. Έχουμε και λέμε:

Ο παρορμητικός και εγωκεντρικός Κριός δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει στο στοιχείο του όταν υπάρχει δράση, περιπέτεια, σασπένς και αλλαγές, ενώ δεν διστάζει να τα παίξει όλα για όλα, έστω και αν ξέρει ότι μπορεί να φάει το κεφάλι του! Το καλό είναι ότι μπορεί να διακρίνει τις ευκαιρίες! Σε περίπτωση που δεν του βγει η κάνει ότι μπορεί για να επανορθώσει, χωρίς όμως να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος εκτίμηση…

Ο Ταύρος προτιμά να βαδίζει σε ασφαλή και σταθερά μονοπάτια και δεν θα ρισκάρει τα κεκτημένα του, ακόμη κι αν πρόκειται να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα φήμη και χρήματα. Θα προτιμήσει να λειτουργήσει μεθοδικά για να κατακτήσει τον στόχο του! Θα πάρει ρίσκο μόνο στα ερωτικά και αυτό θα συμβεί μονάχα αν ερωτοχτυπηθεί σφόδρα!

Λάτρης του καινούργιου ο Δίδυμος ενθουσιάζεται από τις αλλαγές πλεύσης στη ζωή και ρισκάρει εύκολα αφού θεωρεί ότι τα… παθήματα γίνονται μαθήματα. Είναι εκείνος που χθες τρώγατε μαζί και την επομένη χάθηκε επειδή αποφάσισε να… μεταναστεύσει σε άλλη ήπειρο και ο οποίος κάποια στιγμή στη ζωή του θα κάνει στροφή στην καριέρα του!

Ο συναισθηματικός και συντηρητικός Καρκίνος θα κάνει την έκπληξη, επιβεβαιώνοντας τη ρήση που θέλει «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»,  για χάρη (ποιας άλλης;) της καρδιάς του! Σαν ζώδιο του παρορμητικού σταυρού θα βρει την δύναμη που απαιτείται για να ακολουθήσει το ρεύμα των αλλαγών γύρω του και κάποιες φορές θα τις επιδιώξει και ο ίδιος.

Δυναμικός και σταθερός ο Λέοντας προτιμά να βαδίζει σε γνώριμα και ασφαλή μονοπάτια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ρισκάρει καθόλου ή ότι δεν θα λειτουργήσει απρόβλεπτα στην ζωή του.  Εάν τίθεται θέμα έρωτα και χρημάτων μην τον είδατε!

Το ρίσκο δεν ταιριάζει στην Παρθένο ο οποίος θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στη ζωή του, βάσει λεπτομερούς πλάνου δράσης, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης αποτυχίας, προκειμένου να την αντιμετωπίσει!

Ο Ζυγός συχνά ακολουθεί το ρεύμα των αλλαγών που προετοιμάζουν άλλοι κατά το… όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ρισκάρει, ειδικά στον έρωτα, στα οικονομικά, αλλά και στα επαγγελματικά του, και τις περισσότερες φορές δικαιώνεται από τις επιλογές του, δεδομένου ότι ακόμη κι αν σε κάτι αποτύχει, βρίσκει πολύ εύκολα την τρόπο να γυρίσει την παρτίδα!

Ο Σκορπιός επιδιώκει την ασφάλεια και τη σιγουριά, αλλά αγαπά και τις προκλήσεις, επειδή τον κάνουν να νιώθει ζωντανός! Έτσι εύκολα, ειδικά όταν είναι ερωτευμένος ή κάτι τον εξιτάρει πολύ θα πάρει τα ρίσκα του, θα αψηφήσει τον όποιο κίνδυνο, και θα παλέψει με πάθος για να επιτύχει τον στόχο του, κάτι που συνήθως θα του βγει σε καλό. Άλλωστε, ένας Σκορπιός ξαναγεννιέται και μέσα από τις στάχτες του!

Λάτρης των εμπειριών ο Τοξότης δεν θα μείνει ποτέ φρόνιμος, θα υιοθετήσει κάθε αλλαγή που μπορείς να φανταστείς σε κάθε τομέα της ζωής του, γιατί έχει την λαχτάρα να βιώσει κάτι καινούριο! Έτσι ξαφνικά μπορεί να αλλάξει πόλη ή χώρα για έναν παθιασμένο έρωτα ή για μία επαγγελματική πρόταση, που του προσφέρει τη δυνατότητα καταξίωσης και υψηλών χρηματικών απολαβών και καθώς στέκεται και τυχερός μάλλον τελικά θα επιτύχει το στόχο τους και θα βγει κερδισμένος.

Ο λογικός και συγκρατημένος Αιγόκερως μοιάζει στον τρόπο που λειτουργεί με την Παρθένο. Θα πάρει οποιοδήποτε ρίσκο, και θα υιοθετήσει κάποια αλλαγή,  αφού ψιλοκοσκινίσει τα πάντα και προνοήσει για τα πάντα!

Ο Υδροχόος διακατέχεται από τη σπίθα για αλλαγή, και λειτουργεί απρόβλεπτα και ανατρεπτικά και ενίοτε βιαστικά, κάτι που το πληρώνει ακριβά, αλλά δεν πτοείται, αφού θεωρεί ότι κι αυτό είναι κομμάτι της ζωής και ταυτόχρονα ένα πολύτιμο μάθημα...

Ο Ιχθύς θα αφεθεί στην περιπέτεια και στην αλλαγή εάν έχει ισχυρό κίνητρο, και κυρίως λόγους καρδιάς! Ακόμα και αν φάει τα μούτρα του γρήγορα θα το ξεπεράσει και θα σταθεί και πάλι στα πόδια του!

Στο επίκεντρο τα προσωπικά

Κατά τα λοιπά σήμερα Τετάρτη 13/3, καθώς ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε προσωπικά ζητήματα με αρωγό το ένστικτο και τη διάθεσή μας για ξεκαθάρισμα. Δεν θα λείψουν οι υπερβολές αλλά και φαινόμενα επιπολαιότητας, ανωριμότητας και ανευθυνότητας ενώ όπου ακούτε για πολλά κεράσια… καλό είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι.

Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς οι οποίοι θα έχουν ευκαιρίες για να πετύχουν τις επιδιώξεις τους, απλά φροντίστε να λαμβάνετε υπόψιν όλες τις παραμέτρους στα επαγγελματικά και όχι μόνο, για να μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι..

Αιγόκεροι μην αξιοποιήστε στοιχεία και συγκυρίες που θα εμφανιστούν για να πετύχετε τους στόχους σας, περιορίζοντας την τάση σας να χειραγωγείτε πρόσωπα και καταστάσεις...

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις ότι κι αν πέσει στην αντίληψή σας και κρατήστε το, ώστε να το αξιοποιήσετε τη σωστή ώρα.