Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έκανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση είναι πραγματικά αριστερή και αποκάλυψε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον γιο της.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια ο γιος της δεν συμφωνούσε με την απόφασή της να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές και αυτό επειδή ο πρωθυπουργός στα μαθητικά του χρόνια βρισκόταν συνέχεια εκτός σχολείου.

«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;» ανέφερε η κ. Παναγιωτοπούλου και συνέχισε σχολιάζοντας τον Τσίπρα:

«Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».