Τα επικοινωνιακά κι όχι μόνο μπερδέματα θα σφραγίσουν τον μήνα Μάρτιο για τους περισσότερους, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και του εμπορίου, γυρίζει ανάδρομος από μεθαύριο 6 και ως τις  28/3 από το ζώδιο του Ιχθύ.

Ανακατέματα, λάθη, αναβολές, καθυστερήσεις, αφηρημάδα, απροσεξία και βλάβες θα προκαλούν χάος στην καθημερινότητά μας, για τουλάχιστον 23 ημέρες, κάτι που ήδη έχουν κατανοήσει κάποιοι. Το ζήτημα είναι να εκμεταλλευτούμε το εν λόγω διάστημα για να προβούμε σε αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς στόχων, πλάνων και σχέσεων (φιλικών και αισθηματικών).

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.  Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα και διαχειριστείτε με ψυχραιμία έλλειψη συνεννόησης, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι δε σας έφταναν τα δικά σας έχετε να διαχειριστείτε και θέματα ανθρώπων που σας επηρεάζουν. Κλείστε τις επείγουσες εκκρεμότητες και βλέπετε…

Ιχθείς, Παρθένοι και Σκορπιοί του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες επανασυνδέσεων.

Λέοντες και οι Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου προσέξτε τα οικονομικά σας.  Ειδικότερα:

Κριέ με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθείς, συχνά θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ρόλο θεατή στις εξελίξεις. Περιόρισε την νευρικότητα και την καχυποψία που σε διακρίνει, κρίνε αντικειμενικά τις καταστάσεις που βιώνεις, εμπιστέψου το ένστικτό σου, και προχώρα…

Ταύρε επηρεάζονται οι φιλικές σου σχέσεις.  Σημαντικό είναι να διακρίνεις ποιους μπορείς να εμπιστευτείς  και από ποιους πρέπει να διατηρήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας.  Απέφυγε σκέψεις τύπου τι θα γινόταν εάν και δεν έχεις κάτι να φοβηθείς…

Δίδυμε ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, που κινείται ανάδρομος, θα επηρεάσει  καριέρα και στόχους. Αν κινηθείς με συγκροτημένο πλάνο, διαχειριστείς με ψυχραιμία τις μπερδεμένες καταστάσεις και αποφύγεις τα πολλά λόγια θα είσαι από τους κερδισμένους.

Καρκίνε η αυτοπειθαρχία και η οργάνωση είναι οι λέξεις κλειδιά για να αντιμετωπίσεις  υποθέσεις που σε απασχολούν, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με νομικά έγγραφα, την εκπαίδευση, ταξίδια και την τεχνολογία.  Ενίοτε πρέπει να φιλοσοφείς τις καταστάσεις εφόσον αναγνωρίσεις τις αιτίες πίσω από το εκάστοτε πρόβλημα!

Λέοντα επηρεάζεσαι οικονομικά αλλά και ψυχολογικά, καθώς χρέη του παρελθόντος, απαιτούν άμεση διευθέτηση. Δρομολόγησε τις λύσεις τους. Παράλληλα φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομάκρυνε τις μαύρες σκέψεις!

Παρθένε ο Ερμής στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Ιχθύ, επηρεάζει σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Αν παραμείνεις ρεαλιστής, δεν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και δεν προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις, δεν θα βγεις χαμένος.

Ζυγέ επηρεάζονται καθημερινότητα και εργασία όπου όλα θα κινούνται με πιο αργό ρυθμό ενώ δεν θα λείψουν ανακατώματα και καθυστερήσεις. Διατήρησε εναλλακτικές και την ψυχραιμία σου και πρόσεξε τον εαυτό σου.

Σκορπιέ ενίοτε πρέπει να προβαίνεις σε αναθεωρήσεις αυτών που θέλεις σε προσωπικό κι όχι μόνο επίπεδο, απλά μην βιαστείς να προχωρήσεις σε νέα σχέδια καθώς ακόμη τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο. Ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν σου μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα…

Τοξότη όταν άλλα θέλεις κι άλλα κάνεις δεν μπορεί παρά να έχεις  συναισθηματικές εναλλαγές που προκαλούν νευρικότητα στην καθημερινότητα, παρεξηγήσεις, καβγαδάκια και μουρμούρα με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Απέφυγε τις υπερβολές και μερίμνησε για θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του σπιτιού σου, αλλά και συσκευές.

 Αιγόκερε θα διανύσεις ένα διάστημα αναθεωρήσεων και δεύτερων σκέψεων για θέματα που αφορούν στο παρελθόν.  Απέφυγε τα μεγάλα λόγια, τις σημαντικές αποφάσεις ζωής, και κρίνε με ρεαλισμό όσα βιώνεις. Επιπλέον πρόσεξε οδήγηση και  μετακινήσεις και προστάτεψε την ασφάλεια του οχήματος και μην αμελείς μικρό-βλάβες.

Υδροχόε επηρεάζονται τα οικονομικά σου.  Κάνε ένα καλύτερο πλάνο οικονομικής διαχείρισης και απέφυγε ανώφελα έξοδα και σημαντικές αγορές!

Ιχθύ απροσεξίες, λάθη, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις  είναι στο πρόγραμμα, οπότε καθυστέρησε σημαντικές αποφάσεις,  διαχειρίσου με ρεαλισμό επαφές και συζητήσεις,  συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου και λάβε υπόψιν τα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν για να ορίσεις το μέλλον.