temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Τεόντοσιτς: «Θα ξεκουραστώ και θα δουλέψω για τη νέα χρονιά»
Μπάσκετ

Τεόντοσιτς: «Θα ξεκουραστώ και θα δουλέψω για τη νέα χρονιά»

Ο 31χρονος γκαρντ μίλησε σε μέσο της χώρας του για την απόφαση του να μη βρει ομάδα φέτος, αλλά και για την Εθνική Σερβίας.

Η απόφαση του Μίλος Τεόντοσιτς να μη βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, προκάλεσε αίσθηση στις τάξεις του μπάσκετ. Ο Σέρβος θα παραμείνει χωρίς σύλλογο για το υπόλοιπο της σεζόν και θα αγωνιστεί μόνο με την Εθνική της χώρας του στα δύο παιχνίδια για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και του Ολυμπιακού, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του λέγοντας πως επιθυμεί να βρει τη φόρμα του, να δουλέψει και να ξεκουραστεί.

«Θα παίξω σε αυτά τα δύο ματς και τέλος για φέτος. Στόχος μου είναι να ξαναβρώ τη φόρμα μου για τη νέα περίοδο μέσα από την εθνική ομάδα και στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τώρα θα ξεκουραστώ και θα δουλέψω», δήλωσε αρχικά, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Σερβίας, υπογραμμίζοντας:

«Πάντα είναι χαρά μου να φορώ το εθνόσημο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μας να πάρει τουλάχιστον μια νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τα παιδιά έκαναν πολλή καλή δουλειά στα προκριματικά και αξίζουν ένα γεμάτο γήπεδο την Κυριακή απέναντι στο Ισραήλ, όχι επειδή θα είμαι εγώ, αλλά για την προσπάθειά τους».

 

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων